IP Camera Super-Client videók

Elsődleges fülek

Sok kérés érkezett azzal kapcsolatban, hogy mutassuk be az IP Camera Super-Client működését alaposabban, ugyanis egy IP kamera rendszer kiépítésében nagyon fontos szerepet játszik. Mivel nem egy túlságosan bonyolult szoftverről van szó, célszerűbbnek láttuk a meglévő leírást kiegészíteni néhány sorral és videófelvételekkel. A legfontosabb lépések, mint pl. az IP kamera szoftveren belüli felvétele, vagy a rögzített anyagok megtekintése máris felkerültek honlapunkra. Rövidek, de hasznosak a felvételek.

 

 

A felrakott információs anyaggal mindenki boldogulni fog, és IP kameráiból bárki percek alatt össze fog tudni hozni egy profi biztonsági kamera rendszert. Ha még mindig nem lenne érthető egy-egy lépés, kérjük kíméletlenül kérdezzenek, hiszen önökért vagyunk, nem pedig fordítva!

 

 

IP Camera Super-Client / Videó a kamerák hozzáadásáról

(Ugyanaz a kamera belső hálózati IP címmel és DynDNS hosztnévvel is csatlakoztatva)

 

 

 

IP Camera Super-Client / Videó a beállított időközönkénti automatikus kamera képváltásról

 

 

IP Camera Super-Client / Videó az Options menü lehetőségeiről

 

 

 

IP Camera Super-Client / Videó a rögzített anyag megtekintéséről

 

 

Hozzászólások

Tudnátok mondani helyet, hogy hol tudom ezt a programot megvásárolni? Letöltöttem a programot, de ott sehol sem találom, hogy hol vehetném meg. Attila

Sajnos mi sem értékesítjük ezt a szoftvert, viszont vevőink számára ingyenesen biztosítjuk a teljes használhatóságát.

A Super Client időzített videó felvétel készítésekor (kamera beállítás), rendszeresen elfelejti a beállított kezdő idő időpontot. Van megoldás erre a problémára? Előre is köszönöm!

Nem használja senki a Super Client időzített videó felvételi funkcióját? Ez a probléma nagyon zavaró és teljesen érthetetlen mi okozza.

Van megoldás az IP Camera Super Client hibáinak kijavítására, azonban a javítások csak az új verzióval lesznek elérhetők. Sajnos a szoftver készítője (aki időközben kamera készítésre is adta fejét, konkurenciaként fellépve a többi gyártó számára) már nem működik együtt sem a Foscam, sem a Richonor, de az Apexis cégekkel sem, így nekünk kell licencelni a programot. Ezzel a húzással magának a programnak a neve is megváltozott. Ebből eredően egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy az új verziót csak értékesítési formában tudjuk majd biztosítani. Az új verziót jelenleg teszteljük, de az értékesítés megkezdéséig letölthető és kipróbálható ide kattintva.

A régi regisztrációs adatokkal az új verzió, konkrétan az IP Camera Integrated Surveillance System már nem fog tudni működni, tehát az egy órás próbaidőszakot követően be fogja zárni magát.

Köszönöm a választ! Kipróbáltam az új verziót. Természetesen a felvetett programhibát nem tudom rajta produkálni, mert az egy óra erre nem elég. Az már biztos, hogy az új program kb. kétszeres proci terheléssel fut, tehát van mit csiszolni rajta.

Azonos felvételi paraméterek esetén (Foscam FI8904W MPEG4-es rögzítés mellett) mi nem tapasztaltunk magasabb CPU terhelést, sőt inkább kevesebb erőforrásra van szüksége a szoftvernek elődjéhez képest saját szervereinken. Ha megadja terméke szériaszámát, vagy a kiállított számlánk sorszámát, a rögzített adatok alapján felvesszük önnel a kapcsolatot a hiba elhárításában.