Élő webkamerák Magyarországon - Baja - Szentháromság tér

Elsődleges fülek

Hozzászólások

Jó napot kívánok!

Miért nem működik a kamera? Minek van?

Jó reggelt!

Miért nem működik már több, mint egy hónapja a kamera? Akkor minek van?

Jó reggelt!

Miért nem működik a kamera? Akkor minek van? Már több, mint egy hónapja nem jó.

Szia,
a kamera nem működik, akkor miért nincs kikapcsolva.
Üdv.

Jó reggelt kívánok!
Köszönet a sugovicai kameráért,hogy megcsinálták,de a béke-téri kamera sem működik már kb. 2 hete. Legyenek szívesek azt is megnézni!

köszönöm

Jó reggelt kívánok!
Köszönet a sugovicai kameráért,hogy megcsinálták,de a béke-téri kamera sem működik már kb. 2 hete. Legyenek szívesek azt is megnézni!

köszönöm

Kérünk szépen valamilyen tájékoztatást az üzemszünet okáról és várható időtartamáról, ha lehetséges.

Nem lehet látni a Béketéri Kameraképet és nagyításnál szét esik a kép.Teljesen befehéredik olyankor csak a fehér kép látható.Lehet ezzel valamit csinálni?

Köszönöm

A kamera órája a téli időt mutatja. Tehát +1 óra a pontos idő.

"Beküldő: onlinecamera | Beküldés időpontja 2014.12.09. 05:07 - kedd | VÁLASZ
BEÁLLÍTOTTUK A PONTOS IDŐT A KAMERÁN Köszi az észrevételt, beállítottuk a kamerán a pontos időt. Majd kérünk figyelmeztetést tavasszal is, mert tuti el fogjuk felejteni. Bárcsak az átállást felejtenénk már el végleg."

Megtettem megint, 1 hetes csúszással. (tavaly, 2015-ben nem volt Nyári időmódosítás. Idén se lesz?)

A kamera órája a téli időt mutatja. Tehát +1 óra a pontos idő.
"Majd kérünk figyelmeztetést tavasszal is, mert tuti el fogjuk felejteni. "
Megtettem 2 hetes csúszással.

Köszi az észrevételt, beállítottuk a kamerán a pontos időt. Majd kérünk figyelmeztetést tavasszal is, mert tuti el fogjuk felejteni. Bárcsak az átállást felejtenénk már el végleg.

Tegnap óta nem múködik a kamera.Legyenek szívesek utána nézni mi az oka és megcsinálni!

Köszönöm.

Demó kameráról van szó, így fontos, hogy 5 megapixelese méretben menjen a kamera. Egy leendő vásárlónak a saját szemével kell látnia, hogy tényleg 5mp-s kameráról van szó.

Biztonságtechnikában jó az 5MP, hisz ott minden részlet fontos lehet, de véleményem szerint egy webkamerának teljesen felesleges ekkora felbontás. Sokkal élvezhetőbb lenne harmad ekkora felbontásban, de folyamatos képpel.

Na,most nézhetjük majd a munkásokat.

Köszönjük a magyarázatot,hogy miért működik darabosan a kamera.Örülünk,hogy működik.

Miért csak ilyen darabosan mozog a kép,nem lehetnd megoldani a folyamatos mozgást?

Mindent meg lehet oldani, csak az a kérdés, hogy van-e aki fizeti majd hónapról-hónapra a szerver költséget utána. 2592x1920p-s videót stream-elni nem olcsó mulatság.

Példaképpen. Ha egy hónapban csak 5000 látogató nézi fejenként max. 1 óráig a közvetített anyagot, a Ustream-nél az min. nettó 226 873,- forintot jelent  (999USD x 227,1HUF). https://www.ustream.tv/platform/plans/pro-broadcasting

És ez csak egy kamera havi költsége max. 5000 néző óráig, s tegyük hozzá, hogy jelenleg 57 élő kameránk van. Szóval amint megvan a forrás az akadozásmentes élőkép átvitelre, máris meg tudjuk oldani azt természetesen. :)

Nem ok nélkül működik zömében minden kamera akadozva. Vannak országok, városok, önkormányzatok, ahol erre elkülönített keret van. Masszív keret. Nos ott, ahol nem hogy keret, de még elszántság sincs önkormányzati részről az élő webkamerák üzemeltetésére, jószándékból és civil forrásból senki nem kíván milliókat beleölni azért, hogy folyamatos élőképet láthassunk a weboldalon.

Jó - de még jobb volna ha mozognának is a képen. Mert így csak egy fénykép Na most elindult - de a folyamatos mozgás azért jobb volna!

Néhány napja e-mailban jeleztem a Baja-netnek,hogy a kamera nem funkcionál.Nyilván nem tőlem tudták meg,de gyorsan intézkedtek a közügy javára. Minőségi a kép.Köszönjük !Tisztelettel: Fadgyas László

Pár éven keresztül igyekeztünk a bajai kamerák helyett használatóbb megoldás rá erőltetni a városra. Egészen mostanáig ez nem sikerült. A V-T Kom Kft. viszont partner volt a dologban. Az esemény a következőképppen zajlott.

Mi is láttuk, hogy a kamerák nem működnek, szóltunk is nekik telefonon. A válasz lényege az volt, hogy a kamerák elromlottak, azonban pénz ilyen jellegű ingyenes tevékenységre nem igazán van a mai időkben. Mivel ingyen adtuk volna korábban is a kamerákat, partnerre leltünk egymában. Mi ingyen biztosítottunk kamerát, ők kirakták a saját netjükre és most mindenki élvezheti a kamera által nyújtott 5 megapixeles képet.

Másik érdekesség, hogy ezt több helyen is eljátszottunk. Például Pécsvárad önkormányzatának is adtunk ugyanilyen kamerát, az 5 megás kamera már náluk is volt, de visszaküldték, hogy nekik nem kell. A dolog ott bukott el, hogy nem engedtük, hogy a Tarr Kft. tesztelgesse a nem a Tarr Kft.-nek átadott kameránkat. Mivel mi kötöttük az ebet a karóhoz, hogy a mi kameránkat harmadik fél ne tesztelgesse, hanem arra használják amire adtuk, inkább visszaküldték hozzánk a kamerát. Lehet szidni, hogy Pécsváradon miért nem működik ugyanez. Pedig ott is kettőt kaptak volna. Egyet a központba, másikat a várhoz. De ha nem kell ingyen sem, az ellen nincs mit tenni.

Szegeden hasonló a helyzet. Évek óta nem sikerül sem az önkormányzatra sem más állami intézményre erőltetni ingyen sem a nagy felbontású kamerákat. Pedig a Kossuth Lajos körforgalom vagy pl. a Dóm tér többeket érdekelne normális minőségben.

Szóval ha van jó hely, szívesen adunk máshova is kamerákat. Csak leggyakrabban a fogadókészség hiányzik mindenhonnan. Foglalkozni kell a feladattal, és pénz sincs belőle. Szörnyű.

Először azt hittem, hogy valami átverésről van szó, amikor a 2592×1920 pixeles méretről olvastam bruttó 80 ezerért, de most már láthatom élőben, hogy ez a színtiszta valóság. Köszi a demóért srácok! Most már mutathatom én is az ügyfeleknek akik biztosan harapni fognak a kamerára. 5 megapixelt ennyiért ilyen látószöggel nem nagyon találni az IP kamera piacon.