Élő webkamerák Magyarországon - Gárdony - Vital Hotel Nautis látképe

Elsődleges fülek

Gárdony - Vital Hotel Nautis látképe
Kamera típusa / Camera type: ZoeLink
Tulajdonos / Owner: Vital Hotel Nautis
Üzemelteto / Powered by: Vital Hotel Nautis
Max. felbontás / Max. resolution: 1920 x 1080 pixel
Aktuális felbontás / Actually resolution: 1920 x 1080 pixel

Hozzászólások

Elöször az aközeliölöt mutato kamera kéte mattult el a szennyezódéstöl most a nagyfelbontásu is hályogos lett kérbém letörólni.A beigêrt uj namera telepítése ekakadBoldogcá tenne ha lépnének sokezer nézőjűk neveben köszönve.

KIVÁLÓ LETT A KÉPFELOLDÁS NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI AJÁNDÉK.. A MÁSIK KAMERÁT NEM LEHETNE NAGYOBB FELBONTÁSURA ÁLLÍTANI .KÉRJÜK SEGÍTSENEK.KÖSZÖNET EZÉRT IS.

Nagyon köszönjük az uj nagyfelbontásu kameraváltást a szörös társadalom nevében

Nagyon jó ez a rendszer, hasznos információkat szolgáltat, főleg a messzi lakók számára.
Ez a kamera az utóbbi időben mintha borúsabb jelleget adna a szép tájnak. Néha fel-felvillan a világosabb verzió is.

Ez jó ötlet volt akárki is találta ki. Akár marketing akár nem, ez mindenkinek jó. Igaz nem mindenki szőrfőzik de ezek a fiuk meg értették, hogy nem csak szörfösök vannak a világon. Ezért van ott szálodájuk. Mert rugalmasak és figyelmesek. Nekem tetszik, úgy ahogy van. Pont jó. :)

Negyon tetszik,indulás elött mindig ránézünk milyen idő van. :)

Hello agardon a cafe69 tetejen is van egy web cam.. En azt is szoktam nezni egy surfos..

Köszi a kamerát! Mindig ezzel nézek haza!Jobb, mint egy időjárás előrejelzés! :)

kamera fordulhatna kicsit a moló fele, hogy a szörfösök is jobbna tudjanak tájékozódni... Tudomásom szerint a szörfösök felajánlottak egy komplett időjárás jelzőt, ennek hogy áll a telepítése?

Amennyiben rábólitanak a vezetésben, úgy hamarosan újabb kamera állhat szolgálatba a Vital Hotel Nautis kezelése alatt, ugyanis felajánlottunk számukra egy újabb élő kamerát, amely a szörfösök igényét hivatott kiszolgálni és a víz felé lesz kiforgatva majd.

Javul az idő,kezdődik a szezon.Várjuk a "bólintást", de jobban a kamerát!

Szia, Lesz valami abból a másik kamerából?

Arról érdeklődnék, hogy hány fokos látószögű kamerát érdemes felszerelni. A kamera 5 méterre lenne a bejárattól és szintén kb. 5 méteres körzetet kellene felügyelnie. Foscam FI8905W IP kamera-ra gondoltam.

A háromszög belső szögeire egy nagyon fontos szabály vonatkozik, ugyanis a háromszög belső szögeinek összege mindig 180°.

Ha ebből az egyik 60 fok és tudjuk, hogy a háromszög oldalai is egyformák, akkor már tudjuk azt is, hogy a másik kettő szög is 60-60 fok lesz. Ha arányait tekintjük, egy 10 méter széles területet 60 fokos látószögű kamerával kb. ~8,6 méter távolságból lehet belátni, azaz 5 méter széles terlület belátásához ~4,3 méter távolságból kellene figyelnie a 60 fokos látószögű kamerának. Értelemszerűen...

a 60 fokos látószögű kamera esetén ~4,3 m,
a 30 fokos látószögű kamera esetén ~4,3 * 2 = ~8,6 m,
a 15 fokos látószögű kamera esetén ~4,3 * 4 = ~17,2 m,

lesz a kamera elhelyezési távolsága, ha mindegyikkel 5 méter széles területet szeretnék "befogni".

örüljünk annak, ami van. régen blindre ment le mindenki és csak a helyszínen derült ki, érdemes volt-e. A kamera pedig úgysem miattunk lett, hanem marketing fogás.

Csak egy picit kéne kifordítani a kamerát a tó felé, hogy tökéletes legyen. Sztem az összes gárdonyi szörfös repesne az örömtől:)

Én nagyon örülnék, és jó lenne, ha mindíg be lenne kapcsolva. De így is hálás vagyok!