Élő webkamerák Magyarországon - Bácsalmás - Gólyafészek kamera

Elsődleges fülek

Hozzászólások

Sokféle a madár, s egyik ezt, másik azt
Leginkább kedveli,
Ezt ékes szólása, amazt pedig tarka
Tolla kedvelteti.
Kit én választottam, a dal-mesterséghez
Nem ért az a madár.
S egyszerű, mint magam... félig feketében,
Félig fejérben jár.

Nekem valamennyi között legkedvesebb
Madaram a gólya,
Édes szülőföldem, a drága szép alföld
Hűséges lakója.
...

Már csak kettő van??? És a másik kettő???

Hova lett a 4.-dik kis gólya.Tegnap még a fészekben volt.

Szeretném megtudni, mikorra tudják helyre állítani a webcamera kapcsolatot ?
köszönöm H. Anna

Ügyes, gondos mama jó látni hogy foglalkozik a kicsikkel,remélem mind kirepül.DE jó lenne látni egy etetést

Már nem egy, hanem 2 vékony kígyó is figyeli a fészket. Kérem, h segítsenek neki ! A jobb oldalról könnyen észre vehetőek. A nagyobbik sokszor felágaskodik.

Nagyon szép! de jövőre is ilyen szép lessz?

Régen néztem meg az itteni fészket, de több gólya volt, mint most van. Mi történt?

Nagyon sok ember figyelte ezt a két szépséges gólyapárt a beköltözéstől,a mai napig, és örültünk a kis-gólyáknak. Szerettük volna látni a fejlődésüket.
Köszönjük,hogy már sokan ,ezt nem tehetjük meg.
Nem lehetne esetleg visszaállítani?

Tündériek a kis gólyák, sajnos nem mindegyiket látom mozogni. Remélem mindegyik egészséges!!

Néhány napja láttam, hogy a Gólyák, főleg Bács egy mély lyukba dugta a csőrét, ott figyelt, vajon mi az és nem veszélyezteti a tojásokat, majd a fiókákat?

Parkol egy autó a bevásárlóközpont parkolójában, pont a te autód mellett. Neked megtetszik, megnézed, sőt rápróbálsz, hogy nyitva van-e (jobb klikk, forráskód).

Rácsodálkozol, hogy de szép az autó belseje, miközben agyadba fészkeli magát a gondolat, hogy milyen jó lenne neked is egy ilyen. Jé, benne van a kulcs is!

Szerencse, hogy pároddal érkeztél vásárolni. Beppattansz, beindítod és elhajtassz vele. Loptál, vagy sem? Attól, hogy hozzáférsz a forráskódhoz, azt  másolhatod, de a tartalmát nem használhatod fel korlátlanul. Felraksz egy kamerát, majd a másolt forráskóddal kirakhatod az a saját oldaladra. De a tartalmat tilos másolnod, mert úgy hívják, hogy

Az oldalunk alján van egy fontos mondat:

"A honlap tartalmának egésze vagy részeinek másolása, bármilyen saját eszközre lementése a domain tulajdonosának külön írásos engedélye nélkül tilos!"

BTK: 329/A. § (1) Aki másnak a szerzői jogról szóló törvény alapján fennálló szerzői vagy ahhoz kapcsolódó jogát haszonszerzés végett, vagy vagyoni hátrányt okozva megsérti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A forrás kód Titkos? Van egy madaras honlapom és szívesen bemásolnám a forrás kódját, ha lehet.

A honlapunkon szereplő kamerák élőképének megosztásához semmilyen formában nem járulunk hozzá. Kivételt képeznek ez alól, ha szerződésben rögzítjük az üzemeltetővel, hogy melyik weboldalakon oszthatja meg a kamerák élőképét.

Ennekk oka, hogy sajnos tele az internet olyan oldalakkal, akik "tematikus" oldalként definiálják magukat, de az oldal összeállításának célja nem az információ megosztása, hanem az oda látogatók számára hirdetések megjelnítése és ezzel bevétel generálása. Emiatt a megosztáshoz nem járulunk hozzá semmilyen formában.

Egy kamerának néha több dolga is akad, mint ami elsőre kilátszik belőle. Aki szeretne vásárolni FI9804W kamerát, az pl. akkor is láthatja, hogy mire képes a kamera, amikor nincs "gólyaszezon". Egyébként ha ki lenne kapcsolva, pont az ne látszódna a kamerán, hogy megjöttek a gólyák. :)

Amíg nincs gólya, miért nem kapcsoljátok ki ezt a kamerát??? (mert így teljesen felesleges)

szerinted megjön a gólya , dob egy sms t hogy indulhat a kamera ? idióta