Élő webkamerák Magyarországon - Mosonmagyaróvár - Magyar utca 1

Elsődleges fülek

Mosonmagyaróvár - Magyar utca 2
Kamera típusa / Camera type: Foscam FI9902P IP kamera
Tulajdonos / Owner: Mosonmagyaróvár Önkormányzata
Üzemelteto / Powered by: Mosonmagyaróvár Önkormányzata
Max. felbontás / Max. resolution: 1920 x 1080 pixel
Aktuális felbontás / Actually resolution: 1920 x 1080 pixel

Hozzászólások

..még csak válaszra sem méltattak.. ..elveszett Sárvár varázsa..

Halott dolog a sárvári kamera, ha nincs más üzemeltető, mint a polgármesteri hivatal. Nekik már kamerát sem adnánk.

Az már most látszik, hogy az önkormányzati vonal nem fog működni. Tudtok valakit, aki kamerát tudna üzemeltetni a vár közelében? Értelemszerűen a kamerát ingyen biztosítanánk hozzá.

Sárvár város polgármesterének címezve küldtünk email-t a kamera élőképének ügyében, de egyelőre még nem érkezett tőle válasz.

Köszönjük szépen! Mert ugye a polgármester úr naponta arra ébred, hogy kitekint az ablakon, és láthatja kedvenc városát, mi sem természetesebb... ..igen ám, de másvalaki szintén ezt tenné, de az ablakai nem oda tekintenek :-(...

A kamera a sajátunk volt, amelyet tudtunkon kívül eladtak egy másik vállalkozásnak, de akkor egyrészt elfelejtettek értesíteni bennünket erről, másrészt az árát sem nagyon akarták kifizetni.

Azóta a kamera árát sikerült visszahozni hozzánk, azonban a hozzáférésünket is eltávolították természetesen a kameráról.

Sárvárt több alkalommal is kerestük, többek között a héten is új kamera biztosításának ügyében, de egyelőre nem igazán fogékonyak a dologra, pedig az újat is ingyen kapnák.

..aminek az lett a vége, hogy le kellett szerelni a kamerát a beállításhoz, s jelenleg nem hogy dátum, de kép sincs már. Nagyon hiányzik a sárvári látkép innen Budapestről. ...mielőbbi viszontlátásra. Üdv. sure

Köszi az észrevételt, mi is láttuk már, de sajnos a saját kameránkhoz még nem sikerült összehoznunk egy adminisztrátori hozzáférést, de már folyamatban van, s ha sikerül bejelentkeznünk a kamerába, máris a helyes dátumot fogjuk beállítani rajta.

2012. őszétől várjuk, hogy változás álljon be a kamera üzemeltetésével kapcsolatban, de a hazai bürokarácia malmai nemhogy lassan, de sehogyan sem őrölnek. Valószínűleg vissza kell kérni a kameránkat, hogy be tudjuk állítani rajta a már a dátumot is.