Élő webkamerák Magyarországon - Komárom - Jókai tér

Elsődleges fülek

Komárom - Jókai tér
Kamera típusa / Camera type: Aviosys 9070IR IP kamera
Tulajdonos / Owner: Komárom város önkormányzata
Üzemelteto / Powered by: Komárom város önkormányzata
Max. felbontás / Max. resolution: 1280 x 720 pixel
Aktuális felbontás / Actually resolution: 1280 x 720 pixel

Hozzászólások

nagyon jó nekem tetszik az egész

T Cím!
Nagyon köszönöm a válaszukat a kamera működéssel kapcsolatban. Valóban volt egy nap amikor
az egész épületben sőt a városban több helyen nem működött a telefon és internet hálózat a villámcsapás következtében. Remélhetően nem okozott akkora kárt a villámcsapás, hogy a kamerák teljesen tönkrementek.
Kár lenne, ha a komáromi, illetve vidéki emberek a továbbiakban nem élvezhetnék a kamera nyújtotta látványt.
Még egyszer köszönet.

Tisztelt Cím!
Szeretnék érdeklődni, hogy miért nem működik Komárom város területén a másik kettő (Komárom, Szabadság tér) kamera sem. Ezzel a problémával is az üzemeltetőt kell megkeresni? Válaszát előre is köszönöm.

Az összes komáromi kamera élőképe villámcsapás miatt nem érhető el. Már dolgoznak a hiba kijavításán, de a hálózati eszközök cseréje, javítása után a kamerák lesznek az utolsók a helyreállítási listában. Reméljük, azoknak nem lett bajuk

nagyon szépen köszönöm a komáromi kamerákat érintö kérdésemre. a kimeritö válaszukat. tisztelettel:krencz gábor

tisztelettem a kérdésem a következö lenne, hógy komáromban a jókai teret nézö webkamerát nem lehetne-e feljebb emelni. hógy a körforgalmat is lehesen nézni. meg meg régebben érdeklödtem, hogy szintén komáromban a jókai mozit is lehetet nézni webkamerán. azt szeretném megérdeklödni, hógy azal a kamerával mi let? tisztelettel:krencz gábor

Mindkettő problémával kapcsolatban értesítettük az üzemeltetőt. A jókai teret néző kamera korábban valóban látta a körforgalmat is, de vélhetően egy viharban elmozdult. A mozi felé néző kamera már huzamosabb ideje nem érhető el. Ezzel kapcsolatban egyelőre nincs információnk, hogy a kamera hálózatával van-e gond, vagy maga az eszköz ment tönkre fizikailag.

szép tiszta a kamerák képe. kérdésem az lenne, hógy ennél jóbban álittani a kép felbontásókón?/ zommolásra gondolom.