Viszonteladói regisztráció

Elsődleges fülek

Viszonteladóink és telepítő partnereink egyaránt kedvezményesen vásárolhatnak termékeinkből, így lehetővé válik számukra is, hogy a honlapunkon szereplő árakon értékesítsék tovább a termékeket saját vevőik számára. Ennek a kedvezménynek az értéke a megrendelt mennyiségtől függetlenül jelenleg 15%.

Tehát ha te viszonteladóként rendelsz tőlünk akár 1 db-ot, akár nagyobb mennyiséget egyszerre, a kedvezmény mértéke állandó lesz.. Mivel a termékeinket díjmentesen szállítjuk házhoz, a szállítási költséggel nem szükséges kalkulálnod vevőid felé.

Kíváncsi vagy rá, hogy jogosult vagy-e te is a kedvezmény igénybevételére? A viszonteladói kedvezményt egyaránt biztosítjuk adószámmal rendelkező társas vállalkozások (cégek, mint pl. Bt., Kft., Zrt., stb.), valamint egyéni vállakozók számára is, akik bejelentett tevékenységi körei között szerepel az ügyfeleknek nyújtott

  • biztonságtechnika
  • informatikai vagy számítástechnika,
  • elektronikus termékek kiskereskedelme
  • termékeinkhez hasonló eszközök értékesítésére webáruház üzemeltetése

közül legalább az egyik valamely formája. Továbbá fontos szempont az is, hogy el kell higyjük, nem csak saját részre vásárlandó kamera olcsóbbá tételére jött létre a viszonteladói igénylés. Tehát hiába igényelsz viszonteladói kedvezményt és hiába található meg vállalkozásod regisztrált tevékenységi körei között a fent felsoroltak bármelyike, ha vállalkozásod árbevétele a korábbiakban gyanúsan alacsony volt, ha nem lelünk fel vállalkozásod által működtetett és hihetőnek tűnő értékesítési útvonalat, pl. nincs valódi, működő, termékeinkhez hasonló eszközök értékesítésére készített webáruházad, esetleg nincs fizikailag elérhető, bárki számára értékesítő üzleted, vagy ha telepítéssel foglalkozol és nincs számunkra hiteles honlapod hozzá és nincsenek számlával is igazolható referenciáid. Igyekszünk minden olyan viszonteladói igényt visszautasítani, amelyek gyanúsak számunkra.

A kedvezmény igénylése egyszerű. Első körben azzal az email címmel kell regisztrálnod honlapunkon, amellyel a későbbiekben a vásárlást intézni fogod. Ide kattintva elvégezheted a regisztrációt.

Ha a regisztrációval végeztél, az alábbi űrlapot kitöltve igényelhetsz tőlünk viszonteladói, telepítői kedvezményt. Az adatok beküldését követően ellenőrizni fogjuk adószámod alapján, hogy valóban jogosult vagy-e a kevezmény igénybevételére és akár igen, akár nem, értesíteni fogunk az elbírálás eredményéről. Ha esetleg valamely információ nem lenne egyértelmű számunkra, telefonon vagy írásban keresni fogunk téged, hogy további adatokat kérjünk tőled. Az egész folyamat lényege, hogy igyekszünk kiszűrni az egyszeri vásárlási kedvezményre utazó kérelmeket.

Ha webáruházat üzemeltetsz, élj azzal a lehetőséggel, hogy a saját webáruházadba érkezett megrendeléseket külön költség nélkül teljesíthesd partnereid felé. A webáruházad részéről érkezett, hozzánk leadott rendelésedet kézbesíthetjük egyenesen a saját partnered felé is, aki a vételárat rendezheti a webáruházadban  megszokott módokon akár még utánvéttel is. Ilyen esetekben az árut mi szállítjuk ki partnered felé, de a feléd kiállított számlát először email-ben, majd postai úton juttatjuk el hozzád, hogy kiállíthasd saját számládat ügyfeled irányába. A felénk túlfizetésként jelentkező plusz utánvét különbözetét banki átualással teljesítjük feléd bankszámlaszámodra valós túlfizetés címén.