Élő webkamerák Magyarországon - Mohács - Széchenyi tér

Elsődleges fülek

Mohács - Széchenyi tér
Kamera típusa / Camera type: Hikvisoin DS-2CD1047G0-L
Tulajdonos / Owner: onlinecamera.net
Üzemelteto / Powered by: Mohács város önkormányzata
Max. felbontás / Max. resolution: 2560 x 1440 pixel
Aktuális felbontás / Actually resolution: 2560 x 1440 pixel

Hozzászólások

Köszönöm hogy ismét van kamera a téren ! Rá adásul új és nagyobb a felbontása!Köszi !

A fekete zászlót busójárás idejére át lehetne helyezni máshova, mert sajnos kitakar a képből elég sokat, ha olyan a széljárás.

Érdeklődnék, hogy miért nem működik rendszeresen?! Igazsàg szerint többet van kikapcsolt mint bekapcsolt állapotban. Lehetne Pécs városár példát venni!

Megint egy nagyon okoska nagyon ráért és elállitotta a kamerát,
olyan jó volt beállitva, de ugy látszik az okoskát zavarta, hogy a templomot
nem lehetett egészében látni ! Esetleg ha nincs más munkája akkor ki kell
küldeni az utcákra és vágja le az ágakat a kerékpár utakon ! Hasznosabb lenne
ez a tevékenysége !!!

you tub-on tudod élőben nézni ma is. hívd Mohácson a Tourinform Irodát részletekért

Gyerekek tudja valaki hogy a Deak teri szabadteri szinpadon van e kamera? Fel lett a veve az egesz napi musor? Es ha igen azt hol lehet megnezni? Egyebkent nagyon jo hogy a neten lehet nezni eloben a busojarast!
Koszi

Köszi az informàciot...........................................

De tényleg most még nem késő azt a hangfalat egy kicsit hátrább húzni,vagy netán ha ez nem kivitelezhető akkor a kamerát kicsit előrébb tolni,vagy pár centit felfelé,még így a felvonulás előtt.Amúgy szép a kép,annyira nem akadozik,méég,és hogy csak egy-két kamera van lehet örülni ennek is.A hotel tetején lévő,ami a Dunát és a kompot nézi viszont szörnyen akad vagy inkább zakatol.....

De tényleg most még nem késő azt a hangfalat egy kicsit hátrább húzni,vagy netán ha ez nem kivitelezhető akkor a kamerát kicsit előrébb tolni,vagy pár centit felfelé,még így a felvonulás előtt.Amúgy szép a kép,annyira nem akadozik,méég,és hogy csak egy-két kamera van lehet örülni ennek is.A hotel tetején lévő,ami a Dunát és a kompot nézi viszont szörnyen akad vagy inkább zakatol.....

Nemtudom,hogy ki volt az a balfasssssz aki elállitotta a kamerát ???? A templomot màr álmunkban is látjuk! Nem tudom,hogy miért nem lehet lefikszálni ezt a kamerát ? A másik meg a hangfal !!! Gyerekek ehez igazán nem kell sok ész ,hogy nem takarom el a kamerát !!! Ha 50-cm -el hátráb àllitom akkor is lehet hallani !Különben ott fönt teljesen fölösleges !!! Na de mind egy csináljátok ahogy akarjátok ! (Már szarok bele az egészbe !)Csak az a baj,hogy ezt az egész világon szemmel kisérik !! Gyerekek lejáratjátok Mohácsot ès ez nem szép! Èn már egy kicsit szégyelem magam !!!!

Ha már van,akkor legyen minden pontról látni,forogna jobb lenne nem csak 1 és ugyan azt a helyet mutassa.

A hangfalakat jobb lett volna a színpad hátsó részéhez rakni, mert így sokat kitakarnak:)

Egyet értek, pont a tető mögött megy le a nap, ha még egy kicsit lejjebb lenne, hogy az égbolt az iskola fölött en látszódjon, talán látnánk is valamit! :)

Egyet értek, pont a tető mögött megy le a nap, ha még egy kicsit lejjebb lenne, hogy az égbolt az iskola fölött en látszódjon, talán látnánk is valamit! :)

Sziasztok!
Kisfarsangkor is vannak programok a városban ( főtéren is) valóban a kamera állását lehetne lejjebb állítani !

Miért van offline módban a kamera, mikor az ember kisfarsang napján, ha már nem lehet jelen, nézné a történéseket???!!!

Így most nagyon jó, de ha lehetne egy kicsit a kamerát lefelé buktatni, hogy majd a busó tánc dobogot jobban lehessen látni, szemben az iskola feletti égbolt nem olyan fontos !
Köszönettel CseJo

A főtéri kamera beállítása -momentán -, valóban optimálisnak tekinthető! :-) Külön öröm számomra, hogy innen a hólepte Alpokból nézve, reális képet kaphatunk az otthoni időjárás aktuális állapotáról. :-) Miközben ITT, teljes intenzitással szakad a hó, a közben innen nyolcszáz kilométerre otthon, szinte "mediterrán-i nyáriasnak" mondható das wetter! :-) Most már csak azon aggódom, hogy hogyan jutok haza, ha otthon is leszakadóban lesz majd az ég?! :-) Tény, hogy itt Ausztriában a legjelentéktelenebb utak is, tökéletes biztonsággal járhatóak, ( még ezerhétszáz méter magasan is, mert ott is vannak lakóépületek ahová szintén aszfalt utak vezetnek) hát még a főútvonalak és nem is beszélve az autópályák jég és hómentességéről...Egyszóval, a közlekedési viszonyokat tekintve - pláne a sógorokhoz képest , legalább ötven év hátrányban vagyunk! :-( Nagy dilemma, hogy - bár el kell ismernünk, hogy a városunk sok mindenben óriási fejlődésen ment keresztül, de még egy jó darabig csak remélni tudjuk, hogy a télre és a nagy hóeltakarításra való felkészülés, nem csak az esetleges gumicsizmák kiosztásában fog megnyilvánulni a hó-közmunkások számára...ha egyáltalán lesznek és kaphatnak..ne tán védőitalként forró teát is!!! Also, Wiederschau Mohatsch Na' hát tényleg frankó az a kamera...végre! :-)

Köszönettel, most végre úgy van beállitva a kamera, ahogy véleményem szerint mindenki aki
használja, nézi elégedet tud lenni !
Üdv. Csejo

Köszönettel, most végre úgy van beállitva a kamera, ahogy véleményem szerint mindenki aki
használja, nézi elégedet tud lenni !
Üdv. Csejo

Horváth Jánosnak!! Nem tudom, idevaló-e Ez a Hozzászólása, De Porsot nem tudom ismeri-e?? V csak a hozzászólását!!! Önt Nem bántotta, Elszármazott mohácsi, és Hadd legyen Véleménye!!!! A Városhoz intézi, véleményét, Nem Önhöz!!!!!

Most super ahogy be van állitva, csak jó lenne még egy kicsit lefelé buktatni,
hogy ne az iskola felett az eget látsuk, hanem a p.h. elött a sétáló utat !
Üdv.

De bizony egy hülye ,nagyképű f.sz vagy ! Itt tudsz helyesen irni , a fbookon nem ? Megjátszod a magad , bizony szarházi f.sz vagy !!

Nagyon nemtörődöm módon kezeli az üzemetetésért felelős team, vagy egyén, avagy a városvezetés. Nem csak a Csatéri Emléktemplom lenne a lényeg, hanem maga Mohács főtere minden aspektusból. Akár, totálba is. Nem is beszélve a sétáló utcai kamerát is tekintve legalább a nyári időszakban, különösképpen az idegenforgalomra való tekintettel is

Honapok ota nem ellenörzik a kamera helyes àllàsàt de a hülye konrol kérdéseik azok nagyon jol müködnek!!!!! És képzeld el nem vagyok ROBOT hülye F......!!!!!

Nem ujdonsàg,biztos nem aszél forgatja hanem valami gyagya......................

már megint mint hetente elforgatja valamelyik nem értem miért nem lehet a megszokott képen hagyni

Még mindig nem az igazi, nem azt lehet látni amit szeretnénk. A kamerát egy kicsit a régi posta felé és egy kicsit lefelé dönteni, hogy a padokat is látni lehessen !!!

Szeretném kérdezni ,mikor àllitjàk vissza az eredeti szögben a kameràt?Köszi!!! Üdv.

Ezt a "kamera-lecserélést" jobbra,már pár évvel ezelőtt,kb.mikor elkezdték fejlesztgetni a Busójárási programokat: több fellépő,több helyszíni rendezvény,látványosság,különböző hazai és külföldi Busó bemutatók,Unesco,meg stb.. (bár a programokban ezidáig s még idén sem láttam változást,semmi Magyar zenész,de még egy Megasztáros vagy Csillag Születik előadó koncert se) szóval visszatérve a "kamera-lecseréléshez" ami ugye szintén csak egy piros pont lett volna a színvonalért, ezt minimum,vagy alap lett volna már akkor a városi kasszából finanszírozni.Szerintem belefért volna.....

Nem hogy örülnél, hogy egyáltalán van kép.
Ha nem tetszik akkor biztos szívesen fogadnak egy jobb technikát, nyugodtan fel lehet ajánlani egyet és akkor jövőre már tökéletes lesz.

Oldalak