Élő webkamerák Magyarországon - Mohács - Széchenyi tér

Elsődleges fülek

Mohács - Széchenyi tér
Kamera típusa / Camera type: Hikvisoin DS-2CD1047G0-L
Tulajdonos / Owner: onlinecamera.net
Üzemelteto / Powered by: Mohács város önkormányzata
Max. felbontás / Max. resolution: 2560 x 1440 pixel
Aktuális felbontás / Actually resolution: 2560 x 1440 pixel

Hozzászólások

Sziasztok! Mikor lesz megjavítva a kamera? Messze vagyok városkámtól és néha szoktam nézegetni!

Első körben szépen kérünk mindenkit, hogy a személyeskedő  hangvételtől tekintsetek el a későbbiekben. Köszi, hogy bárki kiáll mellettünk és az üzemeltetők mellett is, de a trollkodást tényleg legyetek szívesek mellőzni. Értem ezt mindenkire személyeskedés nélkül.

Amint látjátok, mindenkinek ezer a munkája, idő kell a változáshoz. Jelen esetben ehhez 4 napra volt szükség. Mindenkoron figyelemmel kísérünk mindent, ami velünk ill. kameráinkkal történik, de vannak dolgok, amelyek magasabb prioritást élveznek. Nem kényszeríthetjük az üzemeltetőket sem, hogy márpedig azonnal takarítsanak, mert ebből nekik és nekünk egyetlen fillér hasznunk sincs.

Az élő kamera biztosítása plusz. Plusz az üzemeltetők részéről, hogy egyáltalán foglalkoznak vele és plusz a mi részünkről is, mert a kihelyezett kamerákért nem kérünk semmilyen díjat sem.

Összegezve, nyugodtan szóljatok, ha gáz van, de trollkodni pedig tényleg ne trollkodjatok, mert nem fogunk moderálni. Csak letiltani a hozzászólások lehetőségét. Az pedig úgy gondoljuk, sehová sem vezet.

Köszi, Richárd

Nem is Magyarországon lennénk, ha a 3 napnyi szakadó hó és hófúvás miatt nem kezdődne trollkodás még ezen az oldalon is. Örülhetnétek, hogy ingyen nézhettek élő kamera képeket, mert az oldalt és a kamerákat üzemeltető srácok ezt lehetővé teszik nektek úgy, hogy egy fillér sem lett költve rá a befizetett(?) adótokból. Helyette nekiálltok trollkodni és panaszkodni, síránkozni. Szégyelljétek magatokat! Amúgy pedig úgy látom, hogy az üzemeltetők is tudtak a gondról és már el is hárították a hótorlaszt a kamera elől. Remélem, hogy most nem trollkodtok tovább, hanem inkább hálálkodtok majd nekik a hiba elhárításáért! ***! (moderálva) "Magyarország, így szeretlek!"

Oldalak