Blogok

Nem működik az IP kamera Firefox alatt

Valahogy úgy képzeljük el most a Firefoxnál a fejlesztéseket, hogy a CEO a Mozilla főnöki székében azon gondolkodik, miként tudna hullámokat kavarni a böngészőháború mostanság állónak tűnő vizében. Végigveszi magában az eddig történteket. - "Csináltunk egy tök jó kis böngészőt, gyors, szinte mindennel kompatibilis. A felületét is egyszerűbbé tettük, hiszen rámentünk a Chrome kinézetére. A felhasználók szeretik. De a Chrome mégis jobban teljesít, rádadásul a Google sem pénzel bennünket annyira. Vajon mivel lehetne egy kicsit felrázni ezt a csöndes állapotot?"

Mennyire biztonságos a kamerád?

Biztonsági kamera vásárlása előtt mindenki priorizálja az által fontosnak vélt tulajdonságokat. Mindenki megpróbálja a legjobb képminőséget a legalacsonyabb áron megvásárolni, de ez néha nem várt eredményekhez vezet, mert az alapvető tulajdonságok nem mindig a megfelelő sorrendben kerülnek mérlegelésre.

Foscam PoE IP kamera telepítése FAB99 kötődobozzal együtt

Az mindenki számára tiszta ugye, hogy a kültéri kamerákon nem lehetnek dugaljzatok, mert ha a kamera külső testén lennének a csatlakozók, ahova UTP kábelt, adaptert, mikrofont esetleg hangszórót lehetne dugni, valószínűleg nem lenne hosszú életű a használat. A vízhatlanságot ezért a kamerákból kiálló kábelkötegek használatával tudjuk biztosítani. Ezt a kábelköteget viszont valahova el kell rejteni, hogy nem ázzon, korrodálódjon tovább. Erre leginkább kötődobozokat szoktunk használni.

Timelapse készítése

Előfordul, hogy szükséged van az élet mindennapi folyamataról Timelapse videót, azaz gyorsított felvételet készíteni. Ha ilyen projekten töröd a fejed, keress bennünket nyugodtan, mert 2008 óta otthon vagyunk a megvalósításban.

Mi kell egy Timelapse felvétel elkésztéséhez?

  • Fotó. Rengeteg fotó.
  • A fotó elkészítéséhez pedig kamera, amelyből rengeteg modell közül választhatsz nálunk a bal oldali IP kamera menüponton belül.
  • Rögzítési mód, amely lehet FTP szerver, memóriakártya, de akár saját PC is.

Milyen kamerára van szükséged?

Látószög és fókusz állítás Vacron VIG-US731VE IP kamerán

Elmúlt héten kaptunk egy YouTube üzenetet, amelyet egy FI9805W kamera tesztvideójához írtak: https://youtu.be/vmhdWlhNEYU

Akkor ez most az "E" vagy a "W"

Megnyugtatásképpen: attól, hogy egy kamera áramellátása 48V PoE-val vagy 12V-ról oldható meg, attól a kamera képességei még nem változnak. Az FI9805W és FI9805E ugyanaz a kamera, csak az áramellátásukban különböznek.

Ugorjunk a következő hasonló kérdések elébe

Oldalak

Feliratkozás RSS - blogok csatornájára