Élő webkamerák Magyarországon - Érd - Budai út

Elsődleges fülek

Érd - Velencei út
Kamera típusa / Camera type: Aviosys 9070IR IP kamera
Tulajdonos / Owner: onlinecamera.net
Üzemelteto / Powered by: Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata
Max. felbontás / Max. resolution: 1280 x 720 pixel
Aktuális felbontás / Actually resolution: 1280 x 720 pixel

Hozzászólások

nagyon klassz, csak nemtom minek van a direkt linken jelszó, illetve rakhatna még az önkormányzat pár helyre

Ez egyre szarabb. Talán normális sávszélességet kellene biztosítani neki, akkor nem akadozna a kép.

Jó lenne beállítani a kamerát és az órát.Zavaró hamár van tartsuk rendbe.Köszi!

Reméljük,hogy a Bemtér megépültével jut majd egy kamera4

Köszönettel.

Ez most komoly? Egy 70 ezres városnak ennyire telik? Egy ilyen rossz minőségű, akadozó kamerára? Egyszer már egy darabig jó volt, de ez most megint nézhetetlen. Szégyen.

Te mennyi pénzt tolnál bele egy új kamerába és a havi fenntartási költségeikbe? Trollkodni könnyű, amúgy úgy tudom ingyen adták Érdnek is a kamerát. Inkább megköszönhetnéd a lehetőséget, hogy egyáltalán van kamerája a városnak.

Megmondjam mennyivel szállok be? Annyival amennyi az Építményadónak nevezett helyi lehúzás összege. Amúgy meg mi a fasz közöd van hozzá? Te üzemelteted a saját pénzedből? Nehogymár egy ekkora városnak ne fussa egy normális webkamerára.

Tapasztalatból tudjuk, hogy az önkormányzatoknak semmire sincs pénze. Annyira, hogy nemhogy kamerát nem tudnak venni, de sok ennél fontosabb beruházásra sincs beáldozható összeg. Azon lehet morgolódni, hogy ki mennyi pénzt markol fel egy-egy önkormányzatban mint akármilyen tisztségviselő, de ennek a helyességét nem a mi dolgunk megítélni.

Hogy miért ez a kisség öreg kamera működik itt? Mert ez jutott ide évekkel ezelőtt, amikor ez a kamera még nem volt a mai típokhoz képest öreg és elavult. A lényeg, hogy működik, és sem az önkormányzat, sem a ti pénzetek nem kellett nekünk érte. Mert bármennyire is nehéz elhinni, de ez a kamera még mindig az onlinecamera.net-et üzemeltető vállalkozásnk tulajdona, amit ingyen, bérmetnve biztosítottunk az önkormányzat számára, hogy élőképet szolgálhasson nektek.

 

nem lehetne több kamera? pl az alsó utca fele is nézhetne egy az önkormányzat épületéből, most is megy a koncert de nem látni mennyien vannak, meg lehetne még pár

Üdvözlök mindenkit!Érdeklődnék,lehet e visszanézni korábbi felvételt?Nagyon fontos lenne,mert tegnap az aluljáróban összetörtek,és elhajtott az illető,a körforgalomban látszódhat,kellene a rendszáma!Köszönöm!

A magyar jogszabályoknak köszönhetően nincs lehetőség a felvételek visszajátszására, mivel nem tárolhatjuk őket. Ez az egyik árnyoldala a személyiségi jogok védelmének. Nincs információ, mert nem lehet rögzíteni.

Az óra több mint fél órát (30 percet)siet!!!

ezért nem kell fizetni. De nagyon sok múlik a neten ami egy rakás sz... magyarországon.

Mondhatni ja! mondták h írjuk le mi a probléma és en leírtam nem hiszem hogy nagy hibát követtem el te... szánalmas madár

Az óra kicsit siet. 15-16 percet.

Valaki kikapcsolta a kamerában az auto fehéregyensúly használatát és így tejfehér lett a kamera képe. Már javítottuk.

Köszönet az üzemeltetésért Érd Önkormányzatának és legfőképp Bencének, amiért ilyen gyorsan és ügyesen tető alá hozta a kihelyezést.