Élő webkamerák Magyarországon - Eplény - Norica Síaréna - Hegy 2

Elsődleges fülek

Eplény - Norica Síaréna - Hegy 2
Kamera típusa / Camera type: Vivotek
Tulajdonos / Owner: Nordica Síaréna
Üzemelteto / Powered by: Nordica Síaréna
Max. felbontás / Max. resolution: 1600 x 1200 pixel
Aktuális felbontás / Actually resolution: 1600 x 1200 pixel

Hozzászólások

Sajnálattal kell közölnünk minden érdeklődővel, hogy a mórahalmi Erzsébet Fürdőben üzemelő kameránkat 2013.09.05-én elszállítjuk, mert a fürdő vezetősége nem tud és nem akar időt és energiát fordítani annak működtetésére. Sajnos a rendszergazdai feladatokat ellátó személy(ek)nek nincs ideje a kamera üzemeltetését biztosítani ill. hiba esetén a hibát elhárítani sem tudják.

11 hónappal ezelőtt, azaz 2012. októberében kerestük Mórahalom önkormányzatánál a rendszergazdákat, hogy szeretnénk kamerát cserélni a fürdőben, a korábbi VGA helyett megapixeles kamerát szerettünk volna biztosítani számotokra, hogy szebb képet láthassatok kedvenc fürdőtökről. Továbbá szerettünk volna élő kamerát is mutatni nektek a Mórahalom szívében lévő körforgalomról ill. a mellette található autóbusz állomásról is, de nem találtunk olyan embert, aki ezt működtetni szerette és tudta volna a hivatal részéről. 11 hónap után feladtuk a harcot, és keresünk a kameráinknak új helyet, ahol biztonsággal és érezhető törődéssel tudják üzemeltetni azokat.

Sajnáljuk, de olyan harcot nem vívunk, amely mindig csak nyeretlen maradhat.

ha már élő kamera akkor miért nem müködik

Sajnos a Mórahalmi gyógyfürdő üzemeltetésével gondok vannak. Kb. fél éve ajánlottunk nekik egy db FI9821W IP kamerát a régi helyett, amelyre rá is bólintottak, de azóta sem történt semmi. Azért mi reméljük, hogy mihamarabb sikerül helyére tenni a kamera működését.