IP Camera Super Client licenc

Elsődleges fülek

Elérhető készlet:
0 db
Nettó ár:
3 543 Ft
Bruttó ár: 
4 500 Ft

Rövid összefoglaló

Az összesen 81 db IP kamerát működtetni tudó IP Camera Super Client regisztrálásához szükséges licenc. A licenc használata nélkül a program folyamatosan csak egy óra próba használatot engedélyez, ezt követően jelzi, hogy nem regisztrált változatról van szó, majd bezárja magát. Természetesen ezt követően is el lehet indítani a programot a próba idejére többször is, de az egy óra korlát meg fog maradni.

A licenc használata "egy gép, egy példány" konstrukcióban működik. Tehát ha 12 db kamerád van, akkor is csak egy licenc-re van szükséged számítógépenként, nem kell 12 db lincenc-et venni ugyanarra a PC-re. A programot egyidőben egyetlen PC-re telepítve lehet egyidejűleg használni. Ha bármilyen okból eredően több gépen is regisztrálni kívánják, a szoftver jelezni fogja a nem rendeltetésszerű használatot és minden oldalon egy óra használat után be fogja zárni magát. Ha már több gépen is kizártad magad, a korábbi regisztrációd eltávolításához töltsd le ezt a file-t, amit kitömörítés után (zip) futtatnod is kell majd.

A szoftverrel vegyesen üzemeltethetők Foscam ill. Apexis IP kamerák is, egészen pontosan használhatók vele a Foscam FI89xx kamerái (FI8904W, FI8905W, FI8907W, FI8909W, FI8910W, FI8916W, FI8918W, FI8919W) és az Apexis teljes MJPEG sorozata (pl. APM-J901-Z-WS) is. De a régebben forgalmazott Foscam FI8908W ill. a Richonor FD-HY01A, FD-WH01A, FD-YT01A, FD-YT01B is minden további nélkül integrálható vele.

Elérkezett az idő, hogy az IP kamerák átvegyék az analóg megfigyelési rendszerek szerepét ipari méretekben is. Már számodra is elérhető az a megfizethető árú kamerás megfigyelő szoftver, amely az IP kameráidból komplex offline megfigyelési rendszert varázsol. Offine kamerás rendszered és az ONLINECAMERA internetes megfigyelési rendszere együttesen egy ütőképes, megbízható védelmet alkotnak értékeid megóvásához.

Az IP Camera Super Client szoftver segítségével IP kameráidból és saját Windows-os számítógépedből pillanatok alatt használható kamerás megfigyelési rendszert készíthetsz. Magában a szoftverben eltárolhatók a fizikailag akár teljesen máshol is üzemelő IP kamerák elérhetőségének adatai, így nem kell külön-külön bejelentkezned a kamerákra ha betekintést szeretnél nyerni a különböző helyszínek eseményeibe. Az IP Camera Super Client segítségével akár 81 kamerát is nyomon követhetsz egyetlen ablakban. Könnyedén nagyíthatóak, kicsinyíthetőek az élőképek méretei, s természetesen akár automatikusan és akár gombnyomásra is rögzíthető a kamerák által közvetített élőképből MJPEG vagy MPEG-4 kódolású videófelvétel.

Az IP Camera Super Client kiváló megoldást jelent őrző védő szolgálatok számára is, ahol a kamerák által látott terület eseményeiről videót kell rögzíteni. Az IP Camera Super Client tökéletesen együttműködik az ONLINECAMERA tárhelyszolgáltatásával. Nem kell hosszú megőrzési időt biztosító csomagot igényelned, hiszen a kamerák mozgás esetén automatikusan rögzítik felvételeiket a helyíszíni kamera szerverre is, ugyanakkor FTP szerverünkre is eltárolják felvételeiket. Az ECO díjcsomag a 3 napos felvételmegőrzési idejével tökéletes megoldást jelent a helyszínfüggetlen visszakereséshez, miközben az IP Camera Super Client a helyszínen töretlenül végzi a dolgát.

Első körben telepítsük a programot: kattints ide az IP Camera Super Client letöltéséhezAz elengedhetetlen Options menü


Kerestessük meg kameráinkat a helyi hálózatban


Kézzel is konfigurálhatjuk kameráinkat


Nézzük vissza a felvételeket


És a Setup menü a regisztrációval<div class="views-lazy-load">Betöltés...</div>

<div class="views-lazy-load">Betöltés...</div>