Újabb élő webkameráinknak keresünk helyszíneket és üzemeltetőket

Elsődleges fülek

Szeretnék kihelyezni néhány újabb webkamerát, amelyeknek látványos, izgalmas, mindenki számára érdekes helyszínt és egyben üzemeltetőket keresünk.

Ha érdekelnek a részletek, hívj bennünket a +36-70-317-5803-as telefonszámon.

Ha tudsz valakit, aki szívesen üzemeltetne élő webkamerát szólj neki, vagy írd meg nekünk hozzászólásodban!

Hozzászólások

Természetesen szerződéskötésre kerül sor a kihelyezés előtt, amely az alábbi főbb irányvonalat követi.

- a kamera végig a mi tulajdonunkban marad
- nem kérünk érte bérleti díjat
- de elvárjuk, hogy min. 1mbit/sec feltöltésű neten legyen kihelyezve és
- rendszergazdai azaz adminisztrátori jogkört kérünk a kamera felett jelszóváltoztatás céljából
 -az élőképet az üzemeltető természetesen beágyazhatja honlapjába
- de az élőképet az üzemeltető és rajtunk kívül csak a mi általunk felhatalmazottak használhatják fel
- indoklás nélkül 30 napos határidő mellett bármikor visszakérhetjük a kamerát
- de az üzemeltető meg is vásárolhatja ha nem kívánja visszaadni a szerződésben rögzített, átadáskor érvényben lővő áron
- stb....

Nagyjából ennyi lenne az irányvonal, de a szerződés természetesen bővebben és körültekintőbben leírja a lehetőségeket. Nem az a célunk, hogy külön előfizetésre legyen pakolva a kamera, mert ha pl. egy önkormányzatnál vagy magánvállalkozásnál a kamera az ott működő netre felrakható, már működhet is az élőkép átvitel minden extra internet előfizetési költség nélkül.

Természetesen a minél látványosabb helyeket keressük, ami mindenkit érdekelhet, de hogy legyen lökése is a dolognak, pl. Nagykutas már kapott egy ilyen kamerát tőlünk pedig nem hatalmas településről van szó. Szóval mindenkinek van esélye, de természetesen válogatni fogunk a helyek között.

Jöhetnek a jelentkezések...

Sziasztok ! Erdőkertes Budapest felé nézne 18m magasból . Így is úgy is lesz :-)

Webkameráinkra eddig az alábbi településekről érkeztek érdeklődők, s némelyikük már kapott is belőle. Később a listát bővíteni fogjuk

Nagykutas - 9070IR kamerát kapott, jövő héten már elérhető
Kelebia - 9070IR kamerát kapott, ma talán már elérhető is lesz
Balatonboglár - szerződéstervezet már kiment a Trial Média Kft. részére, több kamerát is igényelni fog valószínűleg több településre is
Kiskunhalas - csak érdeklődés van
Budapest - csak érdeklődés van az Árkád üzletközpont részéről
Baja - csak érdelődés van a Megaram részéről

Sziasztok! Szombathelyi lehetőséget és a környék településeit tudom felajánlani, jelen vagyunk mint mikrohullámú Internet szolgáltató. Néhány saját kameránk már üzemel, de érdekes helyet még tudunk bőven csak győzzétek kamerával :-) (www.iseum.hu) Kontakt a www.isiscom.hu-n található.

Sziasztok! Több éve foglalkoztat a gondolat egy élő erdei közvetítésről, sajnos már lemaradtam az újdonság erejéről, de hátha. Régebben is kerestem hozzá partnert, de a technika drágasága, az akkori net lassúsága kicsit kedvem szegte. Gondoltam írok, hátha :) Etetők, vadföldek, dagonyák közül lehetne válogatni, melyeket igen intenzíven látogatnak a vadak. Élőben közvetített hálószoba titkok a szarvas nászról stb.

A települések azért fontosak, mert mindig van rajtuk látnivaló. A vadak esetében mondhatnánk, hogy állandóan nyüzsögnek, azonban az a tapasztalatunk, hogy a vadak napi néhány órától eltérően meg sem jelennek a területen és ha igen, akkor is olyan időszakban, amikor senki nem nézné őket látogatóink közül. Tehát a napközbeni szép látképtől eltérően nem lenne rajtuk látnivaló. Az pedig ugye mint bebizonyosodott, a többséget nem érdekli. Egy gyalogátkelőhely nyüzsgését akárt 10x, 20x több ideig nézegetik az emberek, mint egy valóban szemet gyönyörködtető tájképet.

az előző hozzá szóláshoz mi nálunk a mi etetető helyünkön nappal is mozognak vadak nagyon gyakran volt olyan is képekkel tudom bizonyítani mert va főnt vadkamera hogy déltől négy óráig ott volt 13 gím szarvas , sokszor van hogy nappal ott vannak a dámok disznók és még sok más , az estéről nem is beszélve mer akkor nyüzsgés van Üdv balázs

Sziasztok ! Elsősorban forgalom-figyelés szempontjából ajánlanék egy fontos helyszínt, illetve egy kamera elhelyezését a lakásomban. Budapest egyik legforgalmasabb helyén, a Mészáros utcában tudnék egy webkamerát elhelyezni a lakás erkélyén, ami közvetlenül rálát az alagút előtti dugóra. Ez sok autósnak jelenthet segítséget, mert eldöntheti, hogy a "hagyományos" Mészáros utca-Lánchíd utca - Klark Ádám tér - Lánchíd - József Attila utca - belváros útvonal helyett esetleg az Erzsébet hidat választja a Budáról Pestre történő átjutáshoz. Ez gyakran akár 40 perc különbséget jelenthet. Egyébként én is keresek egy "kritikus" helyszínt: a Bajcsy-Andrássy kereszeződést. Pestről Budára, indulás előtt, annyira jó lenne tudni, hogy áll az ottani "klasszikus dugó"...! Hétköznap 17:00-18:30 között nyilván van. De néha 19:30 körül is. De nem mindig. Ezért lenne jó előre tudni/látni. Nincs véletlenül egy általatok támogatott kamera arrafelé ? Üdv: L.

Sziasztok!
Szombathelyen a Borostyánkő áruház, Savaria múzeum közötti területre kihelyezett kamerában láttok-e fantáziát?
Zoli

Mivel a honlapunkra látogatók az ország több pontjából kíváncsiak az élő kamerák képeire, nem szeretnénk csak Szombathelyre koncentrálni. Szombathelyen már van kinn kameránk és egyelőre nem tervezünk további ingyenes eszközöket biztosítani oda.

Első nekifutásra szükségünk lenne fotókra abból a pontból, ahova a kamerát fel lehetne telepíteni. Csak így látható, hogy van-e értelme kamerát biztosítani. Ami még fontos lenne, hogy mekkora a feltöltési sebesség a kamera oldalán található internet kapcsolat esetén.

A fotók jöhetnének ide: info@onlinecamera.net

Üzleti alapon szeretnék webkamerát kihelyezni egy macska tenyészetbe hogy láthassák az emberek a macskák életét. Nagyon érdekes És nagyon sok embert érdekelne mert egyfolytában jönnének nézegetni csak nemérek rá mindenkit fogadni. Így lehetne bemutatni őket folyamatosan és lehetne keresni és vele. Privátban várnám a feltételeket. Legalább olyan népszerű lenne mint a Golyafészkek de inkább sokkal népszerűbb

az ember a természet része - bár nem forgalmas hely, de nappal és éjszaka is mozognak gyönyörű állatok és autóznak emberek, néha agresszívek is!

Érdeklődnék hogy külföld is szóba jöhetne-e? Én Hvar (Horvátország)szigeten élek Stari Gradban és a tetőre szeretnék kamerát feltenni ami az öbölre lát ami előttünk van ,látható ahogy jönnek mennek a kompok ,vitorlások, yachtok.
B.József

ÜDVÖZLÖM
Én a tompa határátkelő előtt nemmessze lakok a főúton ,a festék bolt mellett . határ fele gondoltam egy kamerát , hogy a határon át utazók megtudják nézni hogy sor van vagy nincs. 06309458937

Milyen internet csatlakozás érhető el a háznál?