KIFUTOTT TERMÉK - Aviosys 9070 Basic 150 fokos széles látószögű HD IP kamera

Elsődleges fülek

Sokáig vártunk arra, hogy végre bemutathassuk legújabb partnercégünk az Aviosys International Inc. által készített 150 fokos széles látószöggel rendelkező, HD felbontású (1280x720p, ~0,92Mp) megapixeles 9070 Basic HD IP kamera minden tudását.

A kamera kis mérete ellenére valóban HD felbontásban közvetíti az élőképet, s mi több, "Tri Mode"-ú működése révén egyszerre több, akár három videostream is használható rajta különböző felbontások mellett. Érdekessége, hogy megfelelő hálózati sávszélesség esetén valós időben tudja a 30 fps-t maximális (1280x720p) felbontás mellett is. A színei élethűek, és ami a legjobb benne, hogy elérhető áron nyújtja a 150 fokos széles látószöget.

Mivel beltéri kameráról van szó, elsősorban erre a célra ajánljuk a használatát, de egy hűtött/fűtött házban természetesen kültérben is alkalmazható. A kamerán az éjszakai látás jobbá tétele érdekében egy db fehér fényű LED található, amely a kamera kezelőszoftverén keresztül ki és bekapcsolható. Tehát a házban való elhelyezést ennek a megléte nem gátolja, nem fog előfordulni tükröződés a világítása miatt.

A kamera külső szoftverekben való használatát lehetővé teszi különböző videostreamek és állóképek lekérhetősége segítségével, amely a 150 fokos széles látószöggel igencsak kedvező alternatívát nyújt a korábbi lehetőségeink mellé. Ekkora felbontás mellett az arc és rendszámfelismerés már nem lehet akadály.

Hozzászólások

A bal oldali menüsorban véletlenül találtam. A termékek között nincs ott. Kapható még? Üdv Péter

Sajnos az Aviosys INC nem bírta a lépést tartani a kínai gyártókkal. Kicsit drágán és lassan fejlesztettek, s ez lett a vesztük. Abba kellett hagyniuk a kamera gyártást, mert bár kamerái egész jóra sikerültek, az áruk csak nem akart csökkeni náluk és a megrendeléseik gyakorlatilag megszűntek.