FTP szerver IP kamera üzemeltetéséhez - korlátlan tárhellyel

Elsődleges fülek

 

 

Nagy tárolókapaictású, több TB-os FTP szervereink a nap 24 órájában várják ügyfeleinket és az általuk üzemeltetett kamerák felvételeit. Kiszolgálóink 1000 Mbit/sec-os internetcsalakozási sebességükkel maximálisan kielégítik minden felhasználónk igényét. Saját magunk által fejlesztett szoftvereink szünet nélkül szkennelik és rendszerezik azt a több százmillió felvételt, melyek előfizetőink kameráiról érkeznek hozzájuk.

 

Sokan kérdezik tőlünk, hogy miért fizetnének a szolgáltatásért minden hónapban, amikor saját számítógépükre, saját szerverükre, vagy saját lemezes, merevlemezes rögzítő berendezésükre is menthetik a felvételeiket. Maga az élet nyújt nekem segítséget abban, hogy az ONLINECAMERA rendszer mellet érveljek.

 

Ugye emlékeznek még a 2009. január 7-én megtörtént eseményre, amikor két embert agyonlőttek egy csepeli iskolában? Brutális és hihetetlen történet, amelyről az ember azt gondolná, ilyen sohasem fordulhat a közelében. Sajnos az élet nem kiszámítható, ezért mindenki mindig megpróbál előre felkészülni a lehető legrosszabb helyzetekre.

 

 

Az iskola, nyilván nem ebből a célból de nagyon helyesen megfigyelési rendszer telepített intézményébe. Minden valószínűség szerint a brutális eseményt a kamerák rögzítették is. Az index.hu információi szerint "Ahogy a rendőrök átvizsgálták az iskolát, csak egy embertől eredő véres lábnyomokat találtak, és nem a menekülőútvonalon, hanem az iskola kameráinak képét rögzítő szerver felé".

 

AZ ELKÖVETŐ ELVITTE AZ ESEMÉNYEKET RÖGZÍTŐ SZERVERT IS!

 

"Az őr által a szerverszobából elhozott számítógépet a gazdasági igazgató saját maga dobta a Dunába. A rendőrség délutáni közlése szerint egyelőre nem találták meg a szervert. Az egyik gyanúsított megmutatta az állítólagos helyet, ám ott több centiméter vastag jég borítja a vízfelszínt, így oda nem rejthette el a számítógépes berendezést. A férfi kihallgatását folytatják, hogy kiderüljön, hol lehet ez a bizonyíték." (A cikkről bővebben itt olvashat.)

 

Az ONLINECAMERA internetes megfigyelési rendszer használatával ez a helyzet nem fordulhat elő! A kamerák felvételei nem tárolódnak a helyszínen, így az elkövetőnek esélye sincs magával vinnie a saját magáról készült felvételeket tartalmazó berendezéseket! Az ONLINECAMERA ebből a szempontból a legbiztonságosabb megoldás!

 

Az ONLINECAMERA használatával az Ön kameráinak felvételei a lehető legbiztonságosabb helyen tárolódnak!

 

Legyen Ön is az ügyfelünk!

 

Írjon nekünk, hívjon bennünket vagy tegye fel kérdéseit MSN kliensünk segítségével!