Élő webkamerák Magyarországon - Mohács - Széchenyi tér

Elsődleges fülek

Mohács - Széchenyi tér
Kamera típusa / Camera type: Aviosys 9070 CS IP kamera
Tulajdonos / Owner: onlinecamera.net
Üzemelteto / Powered by: Mohács város önkormányzata
Max. felbontás / Max. resolution: 1280 x 720 pixel
Aktuális felbontás / Actually resolution: 1280 x 720 pixel

Hozzászólások

Ne haragudj de szerintem ez nagy butaság amit írtál mert ez nem felvétel :)

Tavalyi közvetítésen volt hang,így a szobában is teljes átéléssel lehetett követni az eseményeket!!!Sajnáljuk hogy az idén erre nem gondoltak!!!

Üdvözlet Budapestről Mohács! Jó mulatságot kívánunk a télűzéshez. Úgy néz ki, gyönyörű idő lesz hozzá :)

Köszönjük szépen valamely mohácsi nevében!

Egy kis eső volt de nem ronthatja el a hangulatot szombaton meg vasárnap :)

Na ez a kis farsang is megvolt :) szerintem ez volt az idei a legjobb !!! :) Ezt bátran ki lehet mondani :)

Nem lehetne kicsit jobbra fordítani a kamerát hogy a térből többet lehessen látni? Az elkövetkező napokba úgyis ott zajlik majd az élet és nem a templomba!!!!! Köszi

Állítsatok már a kamerán !

SZERETNÉM KÉRNI HOGY KICSIT BALRA, ÉS UTÁNAM ÉG EGY PICIT JOBBRA FORDÍTANI A KAMERÁT ÉS AKKOR LEHET HOGY AZ EGÉSZ TÉR BENNE LESZ. POKLADE..

Kis idő múlva reméljük a helyes állásba kerül a kamera. Már értesítettük az önkormányzatot a rossz pozícióról.

Üdv ez a kamera nem a Busójárás miatt lett kitéve A Busójárást majd az Élő közvetítés néll tudod nézni

w w w .ustream. tv /channel /bus%C3%B3 j%C3%A1r%C3% A1s-2014-mo h%C3% A1cs Itt van hang is

Szoközz figyelj !!!

De de ezen ne nagyon agodj mert majd más kamerák is fognak jelentkezni :) de majd szólni kell :)

Hamarosan Busójárás !!! :) Közel 1100 busó. Akkor a helyiek,vidékiek,turisták,vendégek,külföldiek stb. Mennyien lesznek ??? :D Szerintem aki még nem jött el a busójárásra az most tegye meg mert ilyen nem mindig lehet látni :) Én is mohácsi vagyok de nem lehet megunni :)

Milyen jó hogy van Mohácsnak egy kamera , mely rögzitje hogy mi van a téren !!! :)

Csak jòbb lenne ha a kamera egy kicsit lejebb lenne álitva !!!!!! Üdvözlet !

Kellemes ünnepeket kívánunk és nagyon boldog új évet jó egészséget és sok szerencsét mindenkinek!!!!!!!!! Ès nagyon köszönjük,hogy van Kamera és ha lehetséges akkor megkérünk benneteket,hogy egy kicsit a kamerát álitsátok lejjeb,hogy a padok is benne legyenek mint korábban.Hálas köszönet és sok üdvözlet a messzi távolból!!!!!

Szerbusztok Sajnos a kamera kép nálam már napok óta nem jön be ,talán ki van kapcsolva???? Kérlek benneteket,hogy válaszoljatok!!!!! Üdvözlettel Laci

Köszi az észrevételt, mely hasznos, de tudnotok kell, hogy a kamera elérhetetlensége esetén automatikusan értesítjük a kamerát üzemeltetőt. Reméljük, hogy hamarosan működni fog ismét.

Már lassan többet lehet az égböl látni , mint a Szechenyi-térböl! Jó lenne megint beállitani. Üdv.

Nem jól áll a kamera már napok óta:( miért áll így és mikor lesz visszaállítva)

Üdv Csak azt szeretném megkérdezni, hogy arról van már döntés, hogy a másik kamera hova kerüljön? Nekem lenne egy javaslatom, ha esetleg tudja valaki továbbítani az jó lenne. Én mindenképpen egy a Dunára néző kamerát tartanék jó ötletnek. Valahogy úgy, hogy benne legyen a folyó mellet még a parti sétány és a komp is. A kompkikötő mellett ott van az a hotel( a neve most nem jut eszembe), ott jó is lenne szerintem. Ha délfelé néz a kamera benne lenne minden amit mondtam. Vagy esetleg a sétálóutcába lehetne egyet tenni. Máshova szerintem nem érdemes.

van mar egy kamera ami a dunara nez, a Szent Janos hotelrol... a Del Dunantuli Vizugyi valaminek a honlapjan megtalalod...

Lehetne a kamerát bárhova helyezni, de lehetőleg mindenki kerüli az új infrastruktúra kiépítését csak azért, hogy egy élő kamera működhessen. Ennek oka elsősorban az anyagi lehetőségek. Úgy tudjuk, hogy a sétáló utcára fog nézni a másik kamera.
Keressük a srácot, aki a felvett anyagon szerepel. Ha gáznak érzi, hogy poént csináltunk a helyzetből, levesszük a felvételt természetesen. Csak jelezze felénk.

Tisztelt kamerakezelő! A busójárás idején nagyon jó volt, hogy az egész teret mutatta a kamera, kár hogy most úgy áll, hogy csak a kétharmadát lehet látni. Nem lehetne visszafordítani, hiszen úgy is látszana a templom, de akkor még a bicikliút melletti járdát is lehetne látni? És még egy kérdés: hol lesz a másik kamera?

Köszönöm, hogy láthatom a busójárást! A kép is élesebb, csak nagyon akadozik, de jó!!! A busójárás után is marad ez a kamera? Remélem!!!

A jelenlegi IP kamera fog itt maradni, ami HD képet tud biztosítani a későbbiekben is. Sőt, a régi sem kerül visszahozatalra, átrakják más helyszínre, így már kettő állandó élő webkamera is marad Mohácson.

Az jó! Ha már így itt vagyunk, olyat lehet majd csinálni, mint más városokban, hogy az internetről lehessen irányítani? (azt hiszem a debreceni olyan) Köszönöm!

xddd álmodj királylány! :D

Kicsit homályos a kép!

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy a búsójárásba is beleláthattunk, és szeretett szülővárosom Széchenyi- terén zajló tevékenységeit is láthattuk.Nagyon sokat jelent ez nekem, mivel nagyon messze vagyok, Baliról, Indonéziából néztünk mindent a kis családommal. Remélem, egyik évben majd haza is tudunk látogatni a búsójárásra! Még egyszer NAGY KÖSZÖNET és további jó munkát, sok sikert kívánunk az egész üzemeltető csapatnak! :) Szabó Bernadett és családja Baliról

mohacsibusojaras.hu Mindjárt a kezdőlapon : program

Maximálisan egyetértünk azzal, hogy a helyszíni élménneyel az IP kamera képe nem versenyezhet. Nema is ez célunk a kamerával. Vannak érdeklődők, akiknek fontos, hogy már csak honvágyból, nosztalgiából néha-néha ránézhessenek szeretett településükre. Vannak, akik releváns információt várnak az IP kamera által közvetített, pillanatnyi időjárási helyzetről. Az, hogy busójárás is a kamera látóterébe kerül csak extra lehetőség, mondhatni csak egy, de annál különlegesebb a mindennapok közül. Igen, fel lehetne készülni arra, hogy több ezer látogató követi majd a kamera képét a busójárás alatt, de amint korábban már érintettük a témát, nem ez a kamera elsődleges feladata. Örültünk annak, hogy a ustream segítségével másik kamerát is lehetett/lehet nézni, de az hosszú távon nem fenntartható, mert a stream szolgáltatás kemény pénzbe kerül, nem folyamatosan működő, élő webkamerákra tervezték annak igénybevételét. Alkalmi műsorszolgáltatásra kiváló, de egyébként állandó használatra drága. Sajnos minden pénzbe kerül, mint a szolgáltatás, a sávszélesség, a szerver bérlés és még sorolhatnánk az összes többi szükséges dolgot. Ma már az is nagy dolog, hogy van élő webkamera és hogy Mohács Polgármesteri Hivatala partner ennek üzemeltetésében. Reméljük, hogy más hivatalok is követik példáját, mert bármennyire hihetetlen, vannak hivatalok, akik kikérik maguknak, hogy ingyen kapjanak bármi is. Keressetek helyet ti is a következő kameráinknak!

A helyszínen való tartózkodást semmilyen kamera nem pótolja gyertek Mohácsra !!!A keddi műsor a legszebb igazi bensőséges hangulatos "TÉLBÚCSÚZTATÓ"!!!A helyi lakosok a keddi műsort tartják a legjobbnak igazi bensőséges "BÚSÓJÁRÁS"!!!A kamera csak "ízelítő" ha bedölik mindenről lemaradtok !!!

Nálam egész nap jó volt a vétel, kivéve amikor 1x 2x pár percre leállították a kamerát...egyébként jó volt. :)

Köszönjük a közvetítést. Mi végig tudtuk követni a mozgóképes kamerán, egész nap néztük a busóbulit, majdnem mindig volt kép, egy-két leállást kivéve. A lényeges eseményeket mind láttuk. Pár éve személyesen is ott voltunk, nagyon jól éreztük magunkat és jó volt újra szinte ott lenni. Most remélem a keddet is meg tudom nézni.

Hálás köszönet a kamerá(ka)t működtetőknek! Régi, öreg, távollakó mohácsiaknak nagyon szívmelengető lehetőség. A búsójárási alkalmi kamera is nagy ötlet! (Biztosan sohasem találtam volna meg, de a jó mohácsiak felnyomták a facebookra.) Hajrá, Mohács! Hajrá, Busók! Hajrá, kamerák!

Oldalak