Élő webkamerák Magyarországon - Hódmezővásárhely - Jégpálya

Elsődleges fülek

Hódmezővásárhely - Jégpálya
Kamera típusa / Camera type: Foscam FI9800P
Tulajdonos / Owner: System Service Kft.
Üzemelteto / Powered by: System Service Kft.
Max. felbontás / Max. resolution: 1280 x 720 pixel
Aktuális felbontás / Actually resolution: 1280 x 720 pixel

Hozzászólások

Az emberek teljesen leszoktak a pályáról .Inkább átmennek Szentesre vagy Szegedre..Nem csak korizni lehet ,normális körülmények között hanem még korongozni is. Évekkel ezelőtt itt is lehetett korongozni gond nélkül a karbantartó is készségesen segítette elő ezt.Mostani a rábízott feladatot sem szívesen látja el -látszik a munkáját,meg ahogy beszél a gyerekekkel.-Csodálom hogy nem verte még valaki nyakon...Este 10-kor volt élet a városban ,fiatalok tudtak mozogni játszani,nem a tévé meg a számítógép előtt ülni,mezért lenne a pálya -Vagy tévednék? de sikeresen ezt is elbaszták.

A kis karbantartó, aki akkora mint a hólapát? Egy idióta kisebbségi érzéssel rendelkező majom. Tegnap hallottam, hogy hogyan beszélt a korcsolyázókról. Jó lenne, ha a város elővenné ezt a személyt!!!

A törpe karbantartó akkora tuskó, hogy lefullad a fejében a láncfűrész. Jó lenne, ha leváltanák már olyanra, aki ért is a pályakarbantartáshoz és igényes a munkájára!

Most lehetne jönni korizni, miért nem jöttök? Egész nap alig volt valaki. Ja bocs, mostmár otthon is tudtok csinálni magatoknak jégpályát, érthető. Csak akkor meg nem értem a sírást.

úgy gondolom nem most kellene nyitva lenni-e megint mert a téli szünet ott volt nem volt , most ebbe a pár hétben sem! És az emberek nem tudják mi van mert amikor lehetne nyitva a pálya nincs !! Szóval kuss mert ezt nagyon ti cseszitek el!;)

nyilván:D

Ez már viccnek is rossz!!!Nincs elég hideg,vagy mi kell,hogy használni lehessen ezt a jégpályának mondott tákolmányt???

Nincs kint a bója de mégsem lehet korizni.-Milyen hideg kellene ezeknek? Elromlott?Fél szezon lement most jönnek rá,otthon ha hűtőszekrény tönkremegy másfél hónap múlva csináltatja meg. Nem hinném.Nincs ennek gazdája?Tényleg egy következmények nélküli városban élünk. Röhej. -S persze ez minden a mi adónkból.

Hallottam egy jó ötletet:- Korcsolya helyett vízi-foci bajnokságot kell rendezni. Annyi a változtatás a dolgon hogy a kerti törpének ki a jégvirágot locsolja hideg víz helyett meleg vizes slagot kell adni. -akkor lesz mindennapos tesi,lesz Egészséges vásárhelyért program.

ez már komolyan hihetetlen ! megint ez van.. csak egy kicsit feljebb vennék a hűtést és már nyitva is lehetne..de nem áá minek ennyi ész nincsen :DDDD

Szánalmas ami itt van,szánalmas az egész.Attól,hogy folyamatosan locsolják ezt a szar,attól nem fog hamarabb megolvadni! A mini törpe is csak ugatni tud a gyerekeknek,had élvezzék már,hogy egyáltalán havi 5ször maximum nyitva van a pálya! Érdekes,Szegeden nyáron is nyitva van a fedett jégpálya,és fent tudják tartani!

Igazad van :) teljes mértékben csak el bassbassza a mini tőrpe a pályát hogy mi ne tudjunk fel menni

Jogos,igazad van! ;)

Ez mi? Mindig ilyen...=/

Ez vicc!! Lassan jobb lesz mint a strand!! :) Nem hiszem hogy nem lehet hűteni...karácsony óta 1× volt nyitva...de komolyan mondom ez egy VICC. DE LEGALABB USZNI JO!

sziasztok.hétfön lesze suli kori?

Ma már lesz oktatás!9-től felnőtt+haladó gyerek, 10-től kezdő gyerek 2 csoportban!Érkezés 15 perccel órakezdés előtt!Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

minek van koripája ha nincs nyitva.

ő ja :c

Mai oktatásaink elmaradnak!!!Megértéseteket köszönjük! :(

Es ismet egy bolyat kaptunk,6fokban, hajnalimfaggyal!

Egy műjégpályának ez a dolga ,hogy működjön és akkor nem kell hozzá magyarázatot fűzni.Sajnos a gyerekeknek téli szünet már csak decemberbe lesz.Gratulálok! Lenyomtuk Budapestet,mert Hódmezővásárhely jobban teljesít.Remélem a teljesítmény kényszer továbbra is megmarad.Köszönet Berci bácsinak.Ez karbantartási jókor volt mert 8 óráig még megfagy a víz. Vendéglátós krumpli szedő

Tisztelt vendéltos ha ehet igy neveni .mert szerintem aki valban a vendglátában benne van az nem itt vann de pesze te tudod ,ha figyelted a hiereket a Pesti jégpája is zárva van .szerintem ezt felkellene adnod és mondjuk elmehetné (kruplit szedni vgy valami más elfoglatságot kénne találnod)Mert tudod fátol az erdöt

VICC, HOGY EGY ILYEN KICSI PALYAT KEPTELEN VALAKI LEHUTENI, ES KARBANTARTANI RENDESEN. ALLITOM TOBBE KERULT A VAROSNAK FELEPITTETMI, MINT AMENNYI VISSZA JON A BEVETELBOL,UGYANIS SOHA NINCS NYITVA!!!!!! Es botrany az is, hogy a teliszunetben se iden,se tavaly se tavaly elott nem volt nyitva!!! Amikor a legjobban kellene !!!! S Z A N A L M A S ! Pesten 6x ekkora palyat tudnek lehuteni es karbantartani rendesen!!

Mint korabban irtam, napi 20-25 fokos melegek vannak (Woodland Hills, California) , a jegpalyak minden nap nyitva vannak es az emberek rovidujjuban koriznak. Tettem fel kepeket a Facebookra Januar 2-an. A jegpalya nem fedett. Majd meg visszamegyek es lefenykepezem a huto berendezest es megkerdezem toluk, hogyan kepesek ilyen melegben fenntartani a palyat. Sok sikert Vasarhelynek a megoldashoz, a gyerekeknek, felnotteknek szukseguk van erre a kis oromre. Tobb eve en a Martelyi Tiszan korcsolyaztam,nagyon szep volt. Felejthetetlen.

Van nehany fenykep, akit erdekel megnezheti a jegpalyat: Google.com Woodland Hills Ice, Outdoor Winter Ice Rink, California

Teljesen egyet értek,lehetne állítani a hőmérsékleten,de valamiért nem állítanak rajta.Hogy utasításra vagy a jelenlegi jégmesterünk nem meri állítani a szabályzót ez jó kérdés.Igen a műjégpálya úgy működik mint a hűtőnk otthon csak itt fagyálló folyadékot keringetünk benne ha otthon nyitva hagyjuk az ajtót a hűtőnkön lejjebb állítjuk a szabályzót csak így többet fogyaszt.

Valaki esetleg megtudná mondani ,hogy hány órától éleznek a jégpályánál?

szia 0662636982 Biró Botond háznál is tud élezni korit

Szettném kérni vissza a régi jégmesterünket,(Oláh P.)ö melegben is tudott jeget csinálni,ha kellet Újvárosból feltekert hajnal 2 órakor karbantartani hogy reggelre lehessen korizni.

Ma elmarad a 11 órás karbantartás,mert nincs akit lezavarjanak a pályáról. A hűtőt meg lejjebb kellene csavarni,mert nem lesz akkora víz mint a Promenádos képen.Meg a napot is be kellene kapcsolni.

11-12 óráig és 15-16 óráig szükség lenne egy kis karbantartásra! A promenádon már totál vizes a pálya ők már tudnak valamit.

Ez szánalmas soha nincs nyitva a téli szunet ellenére botrányos!

Nem jó befedni a pályát,mert akkor nem lehet az időjárásra hivatkozni. Az emberi hozzá állást semmi nem tudja korrigálni csak az ember. A karbantartó droidnak a karbantartás célja,program sorában van egy rossz szó amelyet törölni kellene. A karbantartás célja:hogy ne legyen jégpálya. Természetesen a"ne"szót kellene törölni. Ezt ma reggel látni is lehetett mert a másfél órás karbantartás után kaptunk egy piros bolyát,ami azt jelenti ma sem lesz jégpálya. Mersziberci

Sziasztok igen a jég titka a hűtés sokban befolyásolja az áram számlát lehet így is spórolni csak a gyerekeket sajnálom hogy nem élvezhetik e téli sport örömeit.A másik dolog a jég hizlalása nem mindegy hogy mikor locsolják be a pályát,ha este netán mint regében 23h locsolták be az reggelre befagyott ellenben most reggel locsolják a pályát ami nem sokáig bírja.Nem nagyon értem hogy mért nem fedik be a pályát.Hisz ez már a városé annyi mindenre van uniós pályázat erre nincs?

Miért nem lehetne egy sátrat tenni a pálya fölé? Makón megoldották és ott nem kell 2 csepp eső után 3 napra lezárni a pályát.

Nem értenek a jég készítéséhes és a karbantartásához ez a város szégyene ez a pálya

Nem tudom mi a titka a jeg keszitesnek, de miutan napokig neztem a WEBCAM -en a Vasarhelyi koripalyat es sajnos nem lattam senkit korcsolyazni, valoszinu a 9 ora idokulonbseg is hozzajarult. Januar 2-en kimentem a kozeli palyahoz, ahol en lakom , 20 fokos meleg volt es a palyan nagyon sokan koriztak a nyari ido ellenere. Magyarorszagon biztosan hidegebb van mint Californiaban. Nem tudom, hogy itt hogyan tudjak hidegen tartani a jeget, barcsak tudnek segiteni.

Ma meddig lesz nyitva a koripálya?(Válaszukat várom erre az e-mail címre:tuhegyi.andras02@gmail.com)

Januar 1-je van es varom, hogy latok embereket a palyan. Los Angelesbol figyelem es remenykedem, hogy valakit felismerek. Orulok, hogy ezt letrehoztak es oromet okoz Vhely lakoinak. Az OTP elotti embereket nem, de ha valaki a camera elotti korlathoz all, azt talan felismerem. Sok sikert.

Ha minden igaz a pálya rendben, 9-kor indul oktatásunk!Mi kint leszünk...

Mikor fog megnyílni?

Sajnos ma is kint a piros bója :( A pálya továbbra is zárva, oktatásaink elmaradnak! Friss infók a facebook.com/vasarhelyikorisuli oldalon!

Megfagyott a jég, ma újra indulnak oktatásaink!Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Oldalak