Élő webkamerák Magyarországon - Hódmezővásárhely - Jégpálya

Hódmezővásárhely - Jégpálya
Kamera típusa / Camera type: Foscam FI9800P
Tulajdonos / Owner: System Service Kft.
Üzemelteto / Powered by: System Service Kft.
Max. felbontás / Max. resolution: 1280 x 720 pixel
Aktuális felbontás / Actually resolution: 1280 x 720 pixel

Hozzászólások

szerintem ma nem lesz kp.:)

FELNŐTT OKTATÁS MINDEN SZOMBATON, VASÁRNAP 08:00-09:00

nem tudjátok hogy vasárnap hánykor lehet jégre menni ?

meg nyilt már??

remélem lesz jég kori pája mert ha nem mérge leszek

Mikor lehet jegre menni ???

a jégkori pálya meddig van nyitva? köszi puszi :*

8-ig

Mikor lesz újra használható a pálya?:c

Mikor lesz pálya?:oo

A szokatlanul enyhe idő miatt a jégpálya ma(12.27-én) egész nap zárva tart!A Kori Suli oktatásai a pálya állapotának függvényében lesznek megtartva. Friss infó a facebook.com/vasarhelyikorisuli oldalon!

Megfagyott a jég, ma újra indulnak oktatásaink!Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Balesetveszelyes a palya, ma sem fog kinyitni a palya!Reggel ota valtozott a helyzet :(

Sajnos ma is kint a piros bója :( A pálya továbbra is zárva, oktatásaink elmaradnak! Friss infók a facebook.com/vasarhelyikorisuli oldalon!

Mikor fog megnyílni?

Ha minden igaz a pálya rendben, 9-kor indul oktatásunk!Mi kint leszünk...

Januar 1-je van es varom, hogy latok embereket a palyan. Los Angelesbol figyelem es remenykedem, hogy valakit felismerek. Orulok, hogy ezt letrehoztak es oromet okoz Vhely lakoinak. Az OTP elotti embereket nem, de ha valaki a camera elotti korlathoz all, azt talan felismerem. Sok sikert.

Ma meddig lesz nyitva a koripálya?(Válaszukat várom erre az e-mail címre:tuhegyi.andras02@gmail.com)

Miért nem lehetne egy sátrat tenni a pálya fölé? Makón megoldották és ott nem kell 2 csepp eső után 3 napra lezárni a pályát.

Nem értenek a jég készítéséhes és a karbantartásához ez a város szégyene ez a pálya

Nem tudom mi a titka a jeg keszitesnek, de miutan napokig neztem a WEBCAM -en a Vasarhelyi koripalyat es sajnos nem lattam senkit korcsolyazni, valoszinu a 9 ora idokulonbseg is hozzajarult. Januar 2-en kimentem a kozeli palyahoz, ahol en lakom , 20 fokos meleg volt es a palyan nagyon sokan koriztak a nyari ido ellenere. Magyarorszagon biztosan hidegebb van mint Californiaban. Nem tudom, hogy itt hogyan tudjak hidegen tartani a jeget, barcsak tudnek segiteni.

Sziasztok igen a jég titka a hűtés sokban befolyásolja az áram számlát lehet így is spórolni csak a gyerekeket sajnálom hogy nem élvezhetik e téli sport örömeit.A másik dolog a jég hizlalása nem mindegy hogy mikor locsolják be a pályát,ha este netán mint regében 23h locsolták be az reggelre befagyott ellenben most reggel locsolják a pályát ami nem sokáig bírja.Nem nagyon értem hogy mért nem fedik be a pályát.Hisz ez már a városé annyi mindenre van uniós pályázat erre nincs?

Nem jó befedni a pályát,mert akkor nem lehet az időjárásra hivatkozni. Az emberi hozzá állást semmi nem tudja korrigálni csak az ember. A karbantartó droidnak a karbantartás célja,program sorában van egy rossz szó amelyet törölni kellene. A karbantartás célja:hogy ne legyen jégpálya. Természetesen a"ne"szót kellene törölni. Ezt ma reggel látni is lehetett mert a másfél órás karbantartás után kaptunk egy piros bolyát,ami azt jelenti ma sem lesz jégpálya. Mersziberci

Ez szánalmas soha nincs nyitva a téli szunet ellenére botrányos!

11-12 óráig és 15-16 óráig szükség lenne egy kis karbantartásra! A promenádon már totál vizes a pálya ők már tudnak valamit.

Ma elmarad a 11 órás karbantartás,mert nincs akit lezavarjanak a pályáról. A hűtőt meg lejjebb kellene csavarni,mert nem lesz akkora víz mint a Promenádos képen.Meg a napot is be kellene kapcsolni.

Szettném kérni vissza a régi jégmesterünket,(Oláh P.)ö melegben is tudott jeget csinálni,ha kellet Újvárosból feltekert hajnal 2 órakor karbantartani hogy reggelre lehessen korizni.

Valaki esetleg megtudná mondani ,hogy hány órától éleznek a jégpályánál?

szia 0662636982 Biró Botond háznál is tud élezni korit

VICC, HOGY EGY ILYEN KICSI PALYAT KEPTELEN VALAKI LEHUTENI, ES KARBANTARTANI RENDESEN. ALLITOM TOBBE KERULT A VAROSNAK FELEPITTETMI, MINT AMENNYI VISSZA JON A BEVETELBOL,UGYANIS SOHA NINCS NYITVA!!!!!! Es botrany az is, hogy a teliszunetben se iden,se tavaly se tavaly elott nem volt nyitva!!! Amikor a legjobban kellene !!!! S Z A N A L M A S ! Pesten 6x ekkora palyat tudnek lehuteni es karbantartani rendesen!!

Teljesen egyet értek,lehetne állítani a hőmérsékleten,de valamiért nem állítanak rajta.Hogy utasításra vagy a jelenlegi jégmesterünk nem meri állítani a szabályzót ez jó kérdés.Igen a műjégpálya úgy működik mint a hűtőnk otthon csak itt fagyálló folyadékot keringetünk benne ha otthon nyitva hagyjuk az ajtót a hűtőnkön lejjebb állítjuk a szabályzót csak így többet fogyaszt.

Mint korabban irtam, napi 20-25 fokos melegek vannak (Woodland Hills, California) , a jegpalyak minden nap nyitva vannak es az emberek rovidujjuban koriznak. Tettem fel kepeket a Facebookra Januar 2-an. A jegpalya nem fedett. Majd meg visszamegyek es lefenykepezem a huto berendezest es megkerdezem toluk, hogyan kepesek ilyen melegben fenntartani a palyat. Sok sikert Vasarhelynek a megoldashoz, a gyerekeknek, felnotteknek szukseguk van erre a kis oromre. Tobb eve en a Martelyi Tiszan korcsolyaztam,nagyon szep volt. Felejthetetlen.

Van nehany fenykep, akit erdekel megnezheti a jegpalyat: Google.com Woodland Hills Ice, Outdoor Winter Ice Rink, California

Tisztelt vendéltos ha ehet igy neveni .mert szerintem aki valban a vendglátában benne van az nem itt vann de pesze te tudod ,ha figyelted a hiereket a Pesti jégpája is zárva van .szerintem ezt felkellene adnod és mondjuk elmehetné (kruplit szedni vgy valami más elfoglatságot kénne találnod)Mert tudod fátol az erdöt

Egy műjégpályának ez a dolga ,hogy működjön és akkor nem kell hozzá magyarázatot fűzni.Sajnos a gyerekeknek téli szünet már csak decemberbe lesz.Gratulálok! Lenyomtuk Budapestet,mert Hódmezővásárhely jobban teljesít.Remélem a teljesítmény kényszer továbbra is megmarad.Köszönet Berci bácsinak.Ez karbantartási jókor volt mert 8 óráig még megfagy a víz. Vendéglátós krumpli szedő

Es ismet egy bolyat kaptunk,6fokban, hajnalimfaggyal!

Mai oktatásaink elmaradnak!!!Megértéseteket köszönjük! :(

minek van koripája ha nincs nyitva.

ő ja :c

Ma már lesz oktatás!9-től felnőtt+haladó gyerek, 10-től kezdő gyerek 2 csoportban!Érkezés 15 perccel órakezdés előtt!Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

sziasztok.hétfön lesze suli kori?

Ez vicc!! Lassan jobb lesz mint a strand!! :) Nem hiszem hogy nem lehet hűteni...karácsony óta 1× volt nyitva...de komolyan mondom ez egy VICC. DE LEGALABB USZNI JO!

Ez mi? Mindig ilyen...=/

Oldalak

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Frissítés A képen látható karaktereket kell begépelni.
Gépelje be a képen látható karaktereket, ha nem láthatóak megfelelően, akkor kattintson a küldés gombra és az űrlap új képet generál. Nem kis/nagy betű érzékeny.  Switch to audio verification.