Megújult a biztonsági kamerák élőképének megtekintési módja

Elsődleges fülek

 

 

Ismét egy apró, de jelentőségteljes változás. Amikor az IP kamerák közvetített élőképét szeretné megtekinteni, kiválasztja a kamerák LIVE hivatkozását és máris könnyedén beláthat a saját kamerái által pásztázott területeken zajló eseményekbe. Amennyiben Ön egy kamerával rendelkezik, a kamera kitölti a honlap tartalmat megjelenítő felületének teljes szélességét, ám amennyiben több kamerával is rendelkezik, úgy egymás mellett kettő kamera képét láthatja, a többi kamerát pedig alattuk hasonló elrendezésben. Ez idáig is így volt, de mégis van benne egy kicsi, ám annál jelentőségteljesebb változás.

 

Kattintson annak a kamerának a streamelt képére, amelyiket nagyobb méretben is szeretné látni! Idáig egy popup ablak jelent meg a kiválasztott kamera közvetített élőképének nagyított változatával, míg a többi kamera a háttérben zavartalanul működött tovább. Sajnos a tapasztalatok azt mutatták, hogy az ügyfeleknél lévő, az internet szolgáltatók által meglehetősen szerényen biztosított feltöltési sebesség kevés volt ehhez a megtekintési formához. Ha most rákattintott a kiválasztott kamera élő videóadásának képére, egy teljes képernyőt beterítő élőképet fog látni. Ez nem csak élvezhetőbb, de sokkal használhatóbb is a mindennapok során. Amikor teljes képernyőn nézzük a kiválasztott kamera élőképét, csak ennek a bizonyos kiválasztott kamerának az élőkép közvetítése fogja használni a feltöltési ágat a helyszínen lévő csatlakozásból (az időközbeni feltöltéseken kívül természetesen). Ez kettő vagy több kamera esetén jelentős gyorsulást fog eredményezni a képfrissítésekben.

 

A teljes képernyős kamera képe felett továbbra is megjelenítünk Önnek néhány fontos információt:

 

<< Back to previous page: a szövegre kattintva vissza fog térni a többi kamerát tartalmazó oldalhoz.

Access to the camera software: a hivatkozásra kattintva könnyedén eljuthat a kamera bejelentkezési oldalára.

Login name: a bejelentkezéséhez szükséges, általunk ismert adminisztrátori jogkörrel rendelkező felhasználói név...

Login password: ... és a hozzá tartozó felhasználói jelszó.

 

Ha a teljes képernyőn megjelenő élőképre kattint, akkor is vissza fog térni a többi élő kamera képét mutató oldalhoz.

 

Reméljük ez a változtatás is elnyeri tetszését! Ha ötlete van, írja meg nekünk! Szóljon hozzá akár ehhez a bejegyzéshez is, hogy megismerhessük véleményét!