Online számlabefizetés

Ha eleged van a csekkek befizetése során tapasztalt sorban állásból és a hosszadalmas ügyintézésből, esetleg körülményes a banki átutalás számodra, vagy tudod, hogy nem lesz nálad készpénz a csomagodat kézbesítő futár számára, fizesd be számlád, rendelésed értékét online! Az elektronikus számlabefizetéssel időt spórolhatsz, hiszen csak néhány egyszerű és biztonságos lépés az egész.

* Kötelező mezők

 Fontos információ!
A fizetésre használt bankkártyád adatait nem tároljuk el! A Számla / rendelési sorszám és név mező kitöltésénél add meg azt a számla vagy rendelési sorszámot, amelynek befizetését rendezni szeretnéd, majd szóközzel vagy vesszővel elválasztva add meg a számlát befogadó nevét.
Számla esetén pl. ehhez hasonlóan:
OCW-1234 Kovács János Kft.

 

Az elektronikus számlabefizetés lépései

1. Adatok

Add meg a befizetni kívánt összeget, a teljesíteni kívánt számla  vagy rendelés sorszámát, a számlaviselő nevét és azt az email címet, amelyre a befizetésről szóló igazolást szeretnéd majd megkapni. Az adatok bevitele után kattints a Tovább gombra!

2. Befizetés

Átirányítunk az OTP Bank oldalára, ahol megadhatod bankkártyád adatait, és befizetheted a számládat, rendelésedet. Sikeres befizetés esetén visszairányítunk saját honlapunkra.

3. Visszaigazolás

Sikeres számlabefizetésedet visszaigazoljuk, vagy értesítünk a sikertelen tranzakcióról. Számládat a következő kártyákkal fizetheted be:     
  - dombornyomott Visa, MasterCard és American Expressz,    
  - bármely Maestro vagy elektronikus bankkártya

A számlabefizetés során alkalmazott online kártyás fizetéssel kapcsolatos további információkat az OTP Bank általános kártyás fizetésről szóló vásárlói tájékoztatójában találsz.

A szolgáltatás igénybevétele során megadott személyes adatok jogszerű kezeléséről, illetve az adatkezelés céljáról bővebben az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban olvashatsz.