Külső reset gomb lesz a Richonor FD-HY01A és FD-WH01A típusokon is - végre!

Elsődleges fülek

Bármennyire hihetetlen, de csoda történt. Hosszú hónapok várakozását követően a Richonor Electronics Co. Ltd-nél is megmozdult valami. Végre elindultak azon irányba, amelyre régóta terelni szerettük volna őket. Végre megértették, hogy csak akkor lehet sikeres a cégük Európa szerte, ha felhasználóbarátabb termékeket készítenek. A percekkel ezelőtti a Richonor ügyvezetőjétől kapott levél alapján a változás első kézzelfogható előfutára rövidesen az lesz, hogy az igen közkedvelt FD-HY01A és FD-WH01A biztonsági kamera típusok is megkapják végre külső reset gombjukat. Korábban csak akkor lehetett gyári állapotba helyezni a kamerákat (pl. jelszóvesztés), ha szétszedtük őket, hiszen a mostani példányokon a RESET gomb csak az alaplapon került elhelyezésre. Ez fájó pontja volt idáig a kameráknak.

De a változás ennyiben nem fog kimerülni természetesen. Régóta készen vannak a Richonor MPEG4 valamint H.264 tömörítést használó kamerái is, azonban mindezidáig egyetlen prózai okból nem importáltuk őket.

Nem lehetett együtt használni az új platform biztonsági kameráit egyetlen szoftverben a régi, MJPEG kamerákkal együtt. Már gyúrják azt a szoftvert, amely az újabb MJPEG kamerákkal és az új H.264 ill. MPEG4 tömörítést használó Richonor kamerákkal is együtt tud már dolgozni. Sajnos a régi felhasználók MJPEG IP kameráit egyelőre még nem viszi, de már két hete azon dolgoznak a fejlesztők, hogy a visszafelé kompatibilitás is tökéletes legyen. Reméljük hamarosan tapasztalni is fogjuk ennek az újításnak kedvező hatásait ill. elérhetővé tudjuk majd tenni mindenki számára az új szoftvert. Bízunk benne, hogy az 1 ill. 2 megapixeles kamerákat hamarosan elérhetővé tudjuk majd tenni a Richonor kínálatából.

Az újítások mögötti legfontosabb szó természetesen most is a SUPPORT!

A rövidke levél tartalma, amely George Qian-tól érkezett a mai napon:

Dear my friend,
 
We will change our FD-HY01A(WH01A) cable interfaces as below:
 

1) the current type
 
RJ45 interface
Power hole
Alarm pins
 
2) the new type
 
RJ45 interface
Power hole
Reset
 
I am not sure you are using the alarm signals or not.If you never use it,the new type will be better because you can reset the camera when it is frozen.The current type hides the reset pins inside the camera and is not easy to be reset.
 
Waiting for your kindly reply!
 
Yours Sincerely
George